Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sluiten

Het Vegetarisch Afslankplan

De FIT Methode is een nieuw trainingsprogramma dat inmiddels al snel aan populariteit heeft gewonnen. Het is een alomvattend stappenplan waarbij je snel en krachtig je lichaam gezond kunt trainen. Hierbij kun je snel gewicht verliezen voor een slanker lichaam. Het programma van de FIT Methode is samengesteld door verschillende professionele trainers, wetenschappers en diëtisten met veel ervaring. Hierdoor ben je vrijwel verzekerd van een goed resultaat.

Over de FIT Methode

Fit MethodeDe FIT Methode heeft als uitgangspunt dat iedereen mee moet kunnen doen met de oefeningen. In andere woorden, het trainingsprogramma is door een divers publiek te volgen.Het een en ander is namelijk slim opgelost door de oefeningen in verschillende versies te gieten, waardoor beginners in principe dezelfde workout kunnen doen als gevorderden, maar dan in een meer eenvoudige vorm.

Het programma bestaat in de kern uit een stappenplan met daarin gestructureerde schema’s voor workouts en voeding. Deze worden op jou persoonlijk afgestemd, zoals gesteld afhankelijk van je doelstellingen, situatie, leeftijd en geslacht. Daarbij leer je ook zelf de juiste keuzes maken aan de hand van de instructies in het programma. Het programma is in de basis opgedeeld in drie fases. Als je beginner bent dan begin je eerst 8 weken met fase 1, waarna je naar de volgende fase kunt, enzovoorts.

Een ander belangrijk aspect van de het FIT trainingsprogramma is dat er veel verscheidende professionals in de fitness en voedingswereld eraan hebben meegewerkt. Hierdoor heb je geen eenzijdige invalshoek maar wordt naast beweging ook voeding en lifestyle uitstekend vertegenwoordigd. Het programma is behoorlijk allround en kan gezien worden als een totaalmethode, alhoewel de focus wel op de workouts ligt. De FIT methode wordt hierom ook in de praktijk al veel door personal trainers gebruikt.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Wat ontvang je bij bestelling van het FIT pakket?

Bij je bestelling van het FIT methode pakket ontvang je uiteraard een uitgebreid boek met daarin verschillende fitnessschema’s. Deze zijn opgedeeld in fases, afhankelijk van je ervaring. Heb je een fase afgerond dan ga je naar de volgende fase. Daarbij bevat het boek veel tips over hoe je het beste kunt trainen en welke voeding je het beste kunt eten bij je workouts. Hierbij worden ook voorbeelden van voedingsschema’s verstrekt.

Naast het kernboek krijg je ook uitgewerkte fitnessschema’s er apart bijgeleverd. Dit is vooral gemakkelijk bij de hand voor tijdens het trainen. Tevens krijg je extra een instructieboek over hoe je het beste je eigen voedingsschema’kunt samenstellen. Dit op basis van je eigen voorkeuren. Tenslotte bevat het pakket ook nog eens verschillende algemene tips over gezond eten en sporten. Als extra is het zelfs ook mogelijk om de hulp van een online personal trainingscoach in te schakelen.

De FIT methode – onze review en ervaringen

Het eerste wat opvalt aan de FIT methode is de professionaliteit en het verzorgde karakter. Alle materialen en informatie zijn onberispelijk van hoge kwaliteit. Dit maakt het meteen ook een leuk programma om te volgen. Het enthousiasme van de coaches werkt aanstekelijk en de instructies van de oefeningen worden helder weergegeven.  Een ervaring die alom wordt genoemd is dat de FIT methode leuk is om te doen maar daarbij ook nog eens ontzettend effectief.

Dit klopt ook wel als we naar de praktijk kijken. De workouts zijn goed op maat gesneden voor gewichtsverlies. Volg je het programma voor een aantal weken dan kun je al direct grote resultaten zien. Bij de testgroep was binnen een maand al gemiddeld een aanzienlijk gewichtsverlies waarneembaar.

Natuurlijk is de FIT methode vooral een trainingsprogramma. De voedingsadviezen zijn prima maar de kern van het programma ligt vooral op beweging. De FIT methode en haar pakket zijn hierdoor perfect geschikt voor die personen die willen afvallen door meer te gaan bewegen.

De FIT methode met al haar uitbreidingen kun je bestellen via de speciale website. Op dit moment is het met een grote korting verkrijgbaar.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

De New Start Box

Fitcooking Fitness Receptenboek

Vergelijkbare artikelen

Dagelijks Verantwoord Genieten

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

In 50 dagen sterk afvallen met een koolhydraatarm afslankprogramma. Dat is wat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma belooft. Naast het...

Bioprofiel Detox Programma

De online cursus Bioprofiel Detox richt zich op het rein maken van je lichaam. Dit heeft onder meer een positief...

Fitcooking Fitness Receptenboek

Er wordt vaak gesproken over fitness programma’s en trainingsschema’s. Maar wat eet je nu hierbij om echt te kunnen afvallen?...

Reacties


  1. De mens is lui geworden, dat is het probleem van veel overgewicht. Alles moet snel en lekker makkelijk.
    Dit lijkt een goede methode om weer meer te gaan bewegen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *