Web Analytics Made Easy -
StatCounter

De Keto Revolutie

Inmiddels zijn al veel mensen bekend met het koolhydraatarme dieet. Het afslankprogramma de Keto Revolutie gaat nu nog een stapje verder en richt zich op sterke vetverbranding door middel van ketose. Dit is het proces van verbranding wanneer je lichaam voedingstoffen kan aanspreken voor haar energie, waardoor het je opslagen reserves gaat aanspreken. Dit is bovenal lichaamsvet zodat je snel en effectief kunt afvallen. Desalniettemin gaat ketose wel eens gepaard met fysieke ongemakken. Dit probleem wil de Keto Revolutie oplossen.

Hoe werkt het

Keto Revolutie ReviewDe Keto Revolutie is gebaseerd op een koolhydraatbeperkt voedingspatroon. Dat betekent dus dat je tijdens het programma zeer weinig koolhydraten tot je neemt. Je voeding is daarentegen rijk aan eiwitten en bepaalde vetten. Dit zorgt ervoor dat je hongergevoel wordt tegengegaan. Deze samenstelling van weinig koolhydraten en een hoge mate van vetten is ook meteen een verschil met reguliere koolhydraatarme diëten, die minder vetten voorstaan.

Je stimuleert door deze techniek de ontwikkeling van ketose. Het proces van ketose is nogal een ervaring, want door het tekort aan koolhydraten gaat je lichaam je lichaamsvetten aanspreken voor energie. Ketose kan zorgen voor ontwenningsverschijnselen zoals hoofdpijn, moeheid en futloosheid. En dit is weer een belemmering voor het goed kunnen afvallen.

Dit programma heeft een aantal methoden om dit tegen te gaan. Vandaar ook de naam “Keto Revolutie”. De vele ervaringen van gebruikers die het programma aanvoert zijn hierbij het ogenschijnlijke bewijs van de werking.

Extra aandacht geeft de Keto Revolutie aan de rol van suikers. Dit zijn in feite een vorm van koolhydraten. Suikers zitten vandaag de dag in veel geproduceerde voedingsmiddelen. Het is de oorzaak nummer een van overgewicht in de meeste landen. Door juist op de inname van suikers te letten en deze te verminderen, kunnen al grote stappen worden gezet voor gewichtsverlies. Tijdens het programma wordt je geleerd hoe je minder afhankelijk wordt van de inname van suikers en worden er alternatieven gegeven.

Een ander belangrijke factor van dit afvalprogramma is dat het gebruik maakt van intermittent fasting. Deze afslanktechniek zorgt ervoor dat je lichaam wordt gezuiverd van overtollige stoffen. Je lichaam leert zo beter te rebooten waardoor afvallen makkelijker gaat en je meer energie krijgt.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Wat krijg je

Bij aanmelding voor het programma van de Keto Revolutie ontvang je verschillende materialen en informatie. Ten eerste krijg je het gelijknamige handboek. Het bevat onder meer een handig stappenplan, instructies en een eetschema. Ten tweede krijg je een handboek over tussentijds vasten. Dit is onderdeel van de methode om je stofwisseling beter te laten verlopen. Ten derde ontvang je een kookboek voor de Keto Revolutie. Deze verstrekt recepten om lekkere ketogene gerechten te kunnen bereiden. Verder zit bij het programma ook boodschappenlijstje inbegrepen.

Een mooie extra die je ook ontvangt is de videocursus. In meer dan twintig video’s worden alle aspecten van het Keto dieet nog eens uitgelegd. Daarnaast ontvang je tips om het programma zo goed mogelijk te kunnen volgen. Tenslotte ontvang je ook nog eens een inlogcode voor de eigen Keto Revolutie community, waar je vragen kunt stellen aan de dieetcoach en ervaringen kunt uitwisselen met andere volgers van het programma.

Oordeel

Er zijn veel afslankprogramma’s die het koolhydraatarme dieet hanteren als basis. De Keto Revolutie doet dit ook, maar biedt net even dat extra om het zich goed te kunnen onderscheiden van deze programma’s. De ervaringen van gebruikers van het ketogeen dieet zijn daarbij overwegend positief.

Het pakket van de Keto Revolutie biedt relatief veel waar voor haar geld. Ofschoon een deel bijna overbodig is, worden er ook materialen verstrekt die helpen bij het volgen van een ketogeen dieet. Op deze manier is het echt een compleet afslankpakket te noemen.

De Keto Revolutie kun je nu via de speciale website bestellen vanaf €27.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Over Simone Jansen

Simone Jansen is personal trainer en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de sport- en fitnessbranche. Ze is o.a. bekend van BNR Radio en VIVA.

Plaats een reactie