website statistics

Affiliates

Je kunt je via deze link (uiteraard gratis) voor ons affiliate programma aanmelden. Voor iedere verwijzing die resulteert in de bestelling van ons kookboek 200 Exotische Afslankrecepten verdien je commissie.

Waarom Aanmelden?

Als je een website/blog bezit of beheert en hiermee geld wilt verdienen dan is ons affiliate programma zeker iets voor jou. Zoals je weet is een affiliate programma een van de meest effectieve manieren om relevante producten te promoten terwijl je hier een commissie op verdient. Belangrijk hierbij is uiteraard dat je het juiste product op de juiste plek aan de juiste doelgroep promoot. Met ons affiliate programma willen wij hier garant voor staan.

Superieure Gezondheidsproducten

Als Leuk Afvallen hebben wij als doel om de waarheden achter de mogelijkheden tot gewichtsverlies aan het licht te brengen. Hierbij laten wij verschillende snelle oplossingen, methoden, ideeën en diëten de revue passeren. In de uitvoering van deze doelstelling willen wij zo objectief mogelijk zijn, zonder mee te doen aan hypes of vluchtige trends. In dit kader hebben wij het Leuk Afvallen Kookboek 200 Exotische Afslankrecepten uitgebracht. Dit zorgvuldig vormgegeven Ebook voorziet in meer dan 200 lekkere en gezonde afslankrecepten uit de wereldkeuken. Ze zijn daarbij ook nog eens erg eenvoudig te bereiden. Na bestelling kunnen klanten het Ebook direct downloaden in PDF, ePub of MOBI formaat. Geschikt voor iedere computer, tablet, smartphone of eReader dus.

Ons Programma

Leuk Afvallen heeft dan ook een affiliate programma opgezet voor ons kookboek 200 Exotische Afslankrecepten. Wij maken hierbij gebruik van het uiterst betrouwbare trackingsysteem van PayPro. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk affiliate netwerk. Tevens biedt PayPro inzichtelijke statistieken en je kunt je verdiende commissie direct opnemen. Voor iedere serieuze webbeheerder een must dus. Indien je nog geen lid bent van PayPro kun je je via deze link – uiteraard gratis – aanmelden. Voor beginners zijn er heldere instructies hoe je je de promotie kunt starten en hoe je deze het beste aan kunt pakken.

Hoge Commissies

Wat bieden we? Voor elk verkocht exemplaar – dus elke bestelling – van ons boek 200 Exotische Afslankrecepten bieden wij tot 50% commissie. Deze relatief hoge commissie zijn wij graag bereid te betalen omdat wij de waarde inzien van de marketing en promotie van onze producten. Wij geloven in een sterk partnerschap met ons affiliate netwerk. Alle commissies worden via PayPro zeer snel uitgekeerd op je bankrekening naar keuze.

Optimale Conversie

Wij van Leuk Afvallen zijn voortdurend bezig om het optimale uit onze websites en onszelf te halen. Wij leveren digitale producten met als doel om een zo hoog mogelijke waarde te bieden voor de klant – en dus ook voor onze affiliates. Dit uit zich onder meer in de voortdurende optimalisatie van onze websites en productpagina’s om zodoende een optimale conversie te garanderen.

Meld je dus vandaag nog aan bij ons Affiliate Programma en verdien meteen!

Heb je een vraag over ons affiliate programma of ons boek 200 Exotische Afslankrecepten, stuur dan een mailtje naar [email protected].