website statistics

Over ons

In 2011 werd leukafvallen.nl opgericht door Simone Jansen. Simone Jansen wilde naast haar werkzaamheden als personal trainer een groter en breder publiek bereiken.

Leukafvallen.nl is in de loop der jaren uitgegroeid tot een blog met 400 artikelen met eerlijke en praktische informatie over afvallen, voeding en fitness.

De artikelen worden met de grootste zorg samengesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van betrouwbare wetenschappelijke bronnen zoals:

Dit met als doel de lezer van de meest accurate en betrouwbare informatie te voorzien.

Onze doelstelling

Wij willen graag eerlijke en praktische informatie geven over afvallen en mensen helpen om hun doelstellingen te behalen. Door praktische informatie aan te bieden kunnen mensen zelf aan de slag om te gaan werken aan hun droomfiguur. Door eerlijke informatie te versterken worden teleurstellingen voorkomen en wordt de slagingskans van een afslankpoging vergroot.

Wij zijn onafhankelijk

Wij verkopen geen advertenties of gesponsorde artikelen. Hierdoor hoeven wij bij het schrijven van onze artikelen geen rekening te houden met commerciële belangen van derden. Dit geeft ons de redactionele vrijheid om het eerlijke verhaal over afslanken te vertellen.

Personal training

Op dit moment neem ik als personal trainer geen nieuwe klanten meer aan. Ik richt me op mijn bestaande klantenkring en het uitbouwen van deze website.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze site gebruik het contactformulier om met ons in contact te komen. We geven geen persoonlijke adviezen. Benader voor persoonlijk advies een diëtist, personal trainer of afslankcoach bij jouw in de buurt.