website statistics

Simone Jansen

Hoi, ik ben Simone Jansen, personal trainer en voedingsdeskundige.

Het was voor mij een logische stap om personal trainer te worden. Zo gezond mogelijk leven is iets wat me altijd heeft bezig gehouden. Het delen van mijn kennis en ervaring met anderen is iets wat ik altijd al graag deed.

Ik heb voor een aantal grote fitnessketens gewerkt aan het begin van mijn carrière. Hierbij had ik het gevoel dat ik mensen beter kon helpen als ik ze persoonlijker kon begeleiden en een stap verder kon gaan dan de korte tijd die ze in de fitnessruimte waren.

Als freelance personal trainer was ik niet langer gebonden aan een bepaalde fitnessketen of sportschool. Ik leer mensen wat een gezonde leefstijl is en coach ze op weg naar het behalen van hun persoonlijke (fitness) doelstellingen.

Mijn doel is behaald als mensen het beste uit zichzelf weten te halen en van dit proces kunnen genieten.

Ik heb in 2010 mijn opleiding tot personal trainer afgerond bij Sport & People.

In 2011 heb ik leukafvallen.nl opgericht. Het leek me leuk om mijn kennis en ervaring met een breder publiek te delen. Het leuke van het schrijven van artikelen is dat het je dwingt om de dingen waarover je schrijft goed uit te zoeken. Mijn doel is dat mensen hier betrouwbare en accurate informatie vinden die ze echt op weg helpt om gezond en slank te worden.

Sinds 2011 heb ik al bijna 400 artikelen geschreven die door honderdduizenden mensen zijn geraadpleegd. Omdat ik met leukafvallen.nl een groter en breder publiek kan bereiken ben ik minder in de sportschool te vinden, zodat ik me meer kan richten op het uitbouwen en verbeteren van deze site.

Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen aan het figuur wat ze graag willen hebben. Ik vindt het belangrijk dat mensen kunnen genieten van dit proces, dit vergroot de kans op succes. Reële verwachtingen zijn daarvoor van belang. Het geven van betrouwbare en eerlijke informatie is daarin essentieel.