website statistics

Gratis Dieet Test – check welk dieet bij jou past!

Welk dieet moet ik nu kiezen? Welk dieet past bij mij? Welk dieet is het beste?

Dit zijn vragen die regelmatig gesteld worden. Een bepaald optimaal dieet voor iedereen bestaat echter niet. Wel zijn er bepaalde diëten die beter passen bij jouw voorkeuren, motivaties en karaktereigenschappen dan andere diëten. Maar hoe dit dieet dat voor jou het meest geschikt is te vinden, dat is niet altijd makkelijk. Door alle informatie en tips online en offline is het soms lastig om te onderscheiden wat nu echt belangrijk is bij het proces van afvallen, en hoe dit betrekking kan hebben op jouw persoonlijke situatie.

Daarom vind je hieronder onze unieke Dieet Test. Door middel van deze test kun je op een leuke manier erachter komen welk dieet het beste bij je past. Er zijn in totaal 14 meerkeuze vragen. Veel plezier!

 

NB. Aan het einde van de test wordt er gevraagd om je email adres en je (voor)naam. Deze contactgegevens zullen te allen tijde strikt geheim gehouden worden en alleen gebruikt worden voor communicatiedoeleinden vanuit Leuk Afvallen. Je (voor)naam vragen we om de communicatie leuker en persoonlijker te maken; je email adres om je gratis tips en goodies te sturen. Zo krijg je na de test de mogelijkheid om ons gratis eBook te downloaden wanneer je je email adres bevestigt. Dit gratis eBook bevat onder meer onze gouden tips voor afvallen en 30 eenvoudig te bereiden afslankrecepten.

*Deze Dieet Test is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Heb je vragen of opmerkingen over de test, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

]]>

Plaats een reactie