website statistics

Het Afvallen en Vet Verbranden Systeem

Overtollige kilo’s willen we allemaal zo snel mogelijk kwijt. En dan vooral op die hardnekkige plekken. Dat dit kan beschrijven we regelmatig in onze artikelen. Verwacht echter niet dat het binnen een vloek en zucht is opgelost. Het Afvallen en Vet Verbranden Systeem belooft je echter binnen de kortste keren van je overtollige vet af te helpen. Dat dit in de praktijk wat weerbarstiger ligt, bewijzen wel onze ervaringen met dit programma.

Afvallenmethode3Hoe werkt het systeem?

Opvallend aan het Afvallen en Vet Verbranden Systeem is dat je meteen een keuze kunt maken voor een programma voor vrouwen of een programma voor mannen. Dit is juist, aangezien het afslankproces voor mannen anders moet worden opgezet dan voor vrouwen. Na je keuze kun je dan de betreffende bestelling doen.

Het systeem wordt beschreven in een uitgebreide gids waarbij men een aantal “geheime” technieken uit de doeken doet. Hierbij wordt de focus gelegd op gezond eten. Men stelt dat je het systeem kunt volgen op ieder moment van de dag, en dat andere mensen het niet doorhebben als jij dit systeem aan het volgen bent. Dit zou het dus breed toepasbaar maken en efficiënt zijn als je een druk leven hebt. Tevens krijg je een bonus ebook cadeau met nog meer “geheime” tips.

Ons Oordeel

Het Afvallen en Vet Verbranden Systeem belooft veel maar deze beloftes kunnen waarmaken is een tweede zaak. Er worden wel wat dubieuze adviezen gegeven zoals stellen dat buikspieroefeningen niet werken tegen buikvet (dat doen ze wel) of dat eiwitrijke maaltijdvervangers niet zouden kunnen werken. Deze alternatieve aannames worden ook te weinig onderbouwd, waardoor het gevoel besluipt dat ze vooral geforceerd het programma moeten legitimeren.

Verder heeft deze cursus wel wat aardige tips en trucs, waardoor je toch gewicht zult verliezen. Deze adviezen zijn gewoonlijk wel gemeengoed, en dus niet zo heel bijzonder te noemen als je al wat hebt ingelezen over het proces van afslanken. De bonussen die gegeven worden zijn een prima geste, en je kunt hiermee op een leuke manier toch aan de slag. Zolang je je verstand erbij houdt zul je de goede punten eruit kunnen pakken en op een positieve manier aan je gewicht kunnen werken. Aan de andere kant is wellicht een meer toepasselijk totaalpakket effectiever, zoals het 7×7 Afslank Receptenboek of de Paleo Revolutie.

Het Afvallen en Vet Verbranden Systeem heeft een retour-garantie. Indien je niet tevreden bent krijg je binnen 30 dagen je geld terug. Je kunt het via de website online bestellen voor €39,- all-in.

Plaats een reactie