website statistics

Het Meer Energie Programma

Sinds kort is er een populaire trend het opbouwen van je energieniveau om te kunnen afslanken. Deze insteek nemen wij al zeer lang. Het is in feite een logische stap in het adviestraject. Zo is dat ook het geval bij het online programma “Meer Energie”. In dit gespecialiseerde voedingsprogramma leer je gezonder en beter eten terwijl je begeleiding krijgt van een online coach.

Hoe werkt het Meer Energie Programma?

MeerenergieprogrammaVeel mensen eten verkeerd en de onjuiste voeding waardoor ze last krijgen van lusteloosheid, concentratieproblemen, een langzame stofwisseling en overgewicht. Dit probleem wordt ook mede ingegeven door ons huidige westers eetpatroon, waarbij veel producten die we in de supermarkt kopen ongezonde ingrediënten bevatten. Deze producten zorgen er immers onder meer voor dat de werking van je schildklieren vertraagd en je een langzaam metabolisme hebt.

Het Meer Energie programma ondervangt dit probleem door je de voedingsfactoren inzichtelijk te maken die je het gebrek aan energie bezorgen. Hierna brengt het programma door het gebruik van natuurlijke voeding beetje bij beetje meer energie bij je terug, hoofdzakelijk door de werking van je schildklieren en metabolisme te verbeteren. En wanneer je meer energie hebt zul je ook meer fut hebben om af te slanken.

Dit online voedingsprogramma belooft onder meer dat je door het volgen van de methode altijd lekker en veel kunt blijven eten, zolang je maar de juiste dingen eet. Tevens leer je verschillende methodieken om beter te kunnen slapen, de juiste energiepieken te vinden en mentaal weerbaar te worden. Tijdens het Meer Energie programma word je persoonlijke begeleid door een online coach.

Welke materialen bevat het pakket?

Het Meer Energie programma bevat een pakket met een divers scale aan materialen. Zo zul je meteen toegang hebben tot online videomateriaal, voedingsschema’s en een coachingsmodule. Tevens ontvang je de voedingstips ook op schrift. Tijdens het programma zul je iedere week ook emails ontvangen met tips, boodschappenlijsten en speciale coachingsmaterialen. Het Meer Energie programma duurt in totaal 7 weken. Het programma heeft hierbij een 60 daagse aankoopgarantie.

Ons Oordeel

Er zijn ook andere programma’s die proberen je meer energie te bezorgen. Het Meer Energie programma bevat hiermee vergeleken niet veel nieuwe materialen, maar alles staat wel goed op een plek bij elkaar. Dit is gewoon handig. Verder zitten alle materialen en coachingsmethodieken degelijk in elkaar.

Voor afvallen is dit programma relevant, al zou dit op het eerste gezicht niet zo direct lijken. Je energieniveau is namelijk meteen van invloed op de mate dat je op een dag beweegt. Tevens is een direct verband tussen de gezonde voeding die je in dit programma wordt aanbevolen en de voeding die je moet eten om te af te slanken. Ze komen immers veelal overeen. Gezond, natuurlijk eten is goed voor je lichaam en het reageert daarop door zichzelf weer in balans te brengen. Afvallen dus.

Je kunt het gehele Meer Energie programma nu bestellen voor €67,-.

Plaats een reactie