website statistics

Over Ons

Leuk Afvallen geeft de beste en leukste tips om gezond en effectief te kunnen afvallen. Wij hebben als doel om de waarheden achter de mogelijkheden tot gewichtsverlies aan het licht te brengen. Hierbij laten wij verschillende snelle oplossingen, methoden, ideeën en diëten de revue passeren. In de uitvoering van deze doelstelling willen wij zo objectief mogelijk zijn, zonder mee te doen aan hypes of vluchtige trends.

Deze website is tot stand gekomen doordat wij van mening waren dat er te weinig algemene informatie over gewichtsverlies op het internet te vinden was. Natuurlijk zijn er veel (Nederlandse en buitenlandse) websites die producten aanbieden om af te vallen, maar ons inziens bieden deze maar een klein deel van het verhaal. Vaak is het maar 1 product dat in de spotlight staat en zijn deze weinig objectief. Hierdoor weet je vaak niet waar je aan toe bent. Wij willen dit gebrek aan informatie oplossen door een algeheel platform aan te bieden over afvallen en gewichtsverlies waarop je alle informatie objectief kunt terugvinden. Tevens willen wij op termijn een community creëren waarbinnen je steun kan zoeken bij je afslankproces. De website is hiervoor een goed begin.

Tevens hebben wij een nieuwsbrief. Mocht je op de hoogte willen blijven en leuke tips willen ontvangen om af te vallen en op gewicht te blijven, schrijf je dan in. Je ontvang na inschrijving meteen een gratis eBook met daarin 30 lekker afslankrecepten. Tevens zul je vanaf het moment van inschrijving maximaal 1 maal per week een email van ons ontvangen. Afmelden is uiteraard altijd mogelijk.  Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief via het formulier hiernaast door je naam en email adres in te voeren en op “aanmelden” te klikken. In deze nieuwsbrief zal ook onze ideale methode (gratis) voorbij komen, welke we hebben gebaseerd op de beste punten van verschillende diëten en methoden.

Schrijf je dus nu in!

Leuk Afvallen is in geen enkel geval verbonden aan een bepaald commercieel instituut of bedrijf. Hierdoor kunnen wij een objectief beeld schetsen van methodes en producten die op de markt worden aangeboden. Wij bekostigen deze website door middel van display reclame en het refereren van klanten naar producten. Er is verder geen commerciële relatie of eigendom met betrekking tot deze producten en Leuk Afvallen.

Mocht je opmerkingen en/of vragen hebben gebruik dan dit formulier om contact met ons op te nemen.

]]>

Plaats een reactie