website statistics

Rapid Fatloss Methode

Snel vet verbranden is waar het programma Rapid Fatloss letterlijk voor staat. Door deze methode te volgen kun je volgens het team achter het programma in 21 dagen wel tot 7 kilo afvallen. Het programma van Rapid Fatloss is dan in de kern ook zeker intensief en de beweringen van dit afslankplan zijn sterk te noemen. Hoe werkt dit programma en is het de investering waard? Hieronder daarover meer met de review en de ervaringen.

Hoe werkt de Rapid Fatloss methode?

Het programma is bedoeld voor die personen die echt in een keer goed willen afvallen. Hierbij wordt er aandacht besteed aan het zogenaamde “jojo-effect”, en is Rapid Fatloss erop ingericht om te voorkomen dat je na het afslanken snel weer aankomt. Waar men de juist wel de focus op legt is het verbranden van lichaamsvet op verantwoorde wijze, terwijl je toch snel af kan vallen. De methode is opgezet door Jesse van der Velde, wie al vele andere succesvolle afslankprogramma’s op zijn naam heeft staan (zoals de Kettlebell Workout).  Zie ook onderstaande afbeelding voor een overzicht van een aantal onderdelen binnen het Rapid Fatloss programma.

Het Rapid Fatloss programma is in feite een totaalpakket. Zowel voeding, beweging als levensstijl worden in deze methode direct onder de loep genomen. Op al deze facetten zul je dus in 3 weken gaan werken. Van de deelnemer wordt verwacht dat deze ook toegewijd is aan het intensief afslanken. Het volgen van het voedingsschema en het doen van de workouts is dan ook belangrijk om het doel van kilo’s afslanken in een korte periode te kunnen halen. Bij de Rapid Fatloss wordt uitdrukkelijk niet de nadruk gelegd op het tellen van calorieën, het moeilijk koken of je op een crashdieet zetten. Het doel van de methode is om je op een gezonde, prettige wijze te laten afslanken.

Inhoud van Rapid Fatloss

Het volledige Rapid Fatloss pakket maakt in de basis gebruik van een 6-stappen plan. Achtereenvolgens wordt je door deze stappen geloodst aan de hand van materialen, menuschema’s, lijstjes en recepten. De eerste stap betreft het verkrijgen van de juiste motivatie. Stap nummer twee gaat daarna meteen in op de voeding. Hoe zorg je dat je ook weer effectief vet kunt gaan verbranden? Er worden hiervoor verschillende voedingsprincipes uit de doeken gedaan. De derde stap betreft vervolgens het vermijden van hongergevoelens tijdens het afslanken, een belangrijke stap dus. In de vierde stap ga je aan de slag met beweging en workouts. Stap vijf en zes tenslotte betreffen vooral tips voor het aanpassen van je lifestyle. Hoe blijf je toch lekker en sociaal eten, met voldoende mineralen en vitaminen? Er worden hiervoor meerdere praktische aanbevelingen gedaan.

Bij bestelling van Rapid Fatloss zul je meteen beschikking krijgen over alle online materialen. Hieronder valt het programma zelf, menuplannen en workouts. Tevens ontvang je verschillende gratis bonussen bij het pakket, zoals recepten en boodschappenlijsten. Ook krijg je een fysiek handboek thuisgestuurd. Je kunt het programma voor onbeperkte tijd volgen. Dit maakt het mogelijk om de Rapid Fatloss methode iedere keer te herhalen wanneer dat nodig is.

Rapid Fatloss – Review en ervaringen

Dit gehele programma is er op gericht om overtollig lichaamsvet zo snel mogelijk te verbranden. Hierbij wordt weleens vaak de fout gemaakt om dit met een crashdieet te doen. Rapid Fatloss pakt het echter beter en meer praktisch aan. Door juist die voedingsprincipes te hanteren die je een minder hongergevoel geven en het jojo-effect vermijden, worden deelnemers op een goede manier gestimuleerd voor het afvallen.

Het programma van Rapid Fatloss is erg intensief. Zeker in combinatie met de bewegingsoefeningen wordt er alles aangedaan om jou meer dan 5 kilo’s te laten afvallen. Uit de praktijkervaringen blijkt dat het zeker mogelijk is, al moet je ook zelf wel echt de instelling hebben om er vol overtuiging voor te gaan. Het programma lijkt dan ook vooral geschikt voor personen die écht willen afvallen en bereid zijn om voor 3 weken de nodige moeite willen doen.

De prijs van het Rapid Fatloss pakket lijkt op het eerste gezicht fors. Als je echter bedenkt dat het programma voor onbeperkte tijd is en je volledig beschikking krijgt op een totaalpakket met talloze boeken (zowel online als fysiek) en meerdere menuschema’s, workouts, video’s dan kan het toch zeker deze prijs waarmaken.

Op de website van Rapid Fatloss is er meer informatie te lezen en kan het gehele pakket direct worden besteld.

Plaats een reactie