website statistics

De 60 Dagen Afslank Challenge

De 60 Dagen Afslank Challenge stelt dat je met dit programma zonder dieet in 2 maanden kunt afslanken. Een sterke ambitie, maar maakt het programma dit ook waar? De eerste resultaten zijn in ieder geval positief.

Het programma is opgezet door Sabine Leijten. Ze is een voedingsdeskundige met al vele jaren ervaring in het vak. Door de vele problemen die ze tegenkwam bij klanten heeft ze zelf een methode opgezet die volgens haar het beste effect heeft voor gewichtsverlies. Resultaat: De 60 Dagen Afslank Challenge.

Hoe werkt het Programma?

60 Dagen Afslank Challenge nwDe basis van dit afslankprogramma is simpel. Je leert gezonder eten terwijl je dit wel met smaak blijft doen. Want, zo is de redenatie, als je iets lekker vindt waarom zou je er dan mee stoppen? De “truc” is derhalve om gezonde voedingsproducten op zo’n manier te bereiden dat je in feite moeiteloos kunt overstappen van je oude, ongezonde eetpatronen naar een gezonder voedingspatroon.

Het programma draagt de naam “challenge” en dat is zeker niet zonder reden. Je zet namelijk voor jezelf doelstellingen op, die je met hulp van de geleverde materialen en assistentie gaat proberen te halen. Hierbij krijg je ook hulp van Sabine Leijten. Ze noemt zichzelf ook wel de “Koelkastcoach” en dat dekt de lading behoorlijk. Het programma en de coach geven je namelijk per dag aan wat je kunt eten en hoe je dit het beste kunt bereiden, zodat je de slankere lifestyle kunt volhouden.

De 60 Dagen Afslank Challenge noemt zich met nadruk geen dieet. Het is in feite een voedingsplan met daaraan gepaard intensieve coaching. De gerechten zijn met nadruk slank, vooral op basis van weinig vetten en veel lichte ingrediënten.

Wat krijg je bij bestelling?

Wanneer je de Afslank Challenge in huis haalt, dan krijg je onder meer 60 dagen specifieke recepten voor ontbijt, lunch en diner. Tevens ontvang je een volledige boodschappenlijst, een gerechtenbundel, algemene tips en video’s over afslanken. Tenslotte is wat dit programma extra bijzonder maakt de coaching. Zo zul je iedere dag een motiverende email ontvangen en mogelijkheid tot coaching van Sabine Leijten. Als extra’s bij het programma zitten ook een aantal ebooks.

Er is geen abonnement verbonden aan het programma. Je bestelt dus eenmalig en dan heb je in principe alles in huis om met de afslankmethode te beginnen. Tevens heeft het product een 14-daagse aankoopgarantie.

De 60 Dagen Afslank Challenge – Onze review

De 60 Dagen Afslank Challenge neemt een interessante insteek op het afvallen. Door juist de focus te leggen op wat wel kan – en met daarbij voortdurende motivatie – is het een leuk afslankprogramma om te doen. Het programma richt zich wel voornamelijk op voeding en lifestyle. Beweging en sport worden niet meegenomen, ofschoon je hiervoor wel tips kunt krijgen. Indien je dit wel erg belangrijk vindt dan zijn andere programma’s meer geschikt. Desalniettemin zijn de ervaringen van de testgroep met het programma tot dusver zeer positief.

De Afslank Challenge is vrij prijzig maar daar krijg je wel een op maat gesneden aanpak voor terug. Er zijn veel goede recepten te vinden in het pakket, die ook nog eens fijn zijn om te maken. Hiermee is het een van de beste voedingsprogramma’s  van dit moment. Volg je het programma nauwkeurig dan zul je ook snel goede resultaten kunnen gaan zien.

Het volledige programma is te bestellen via de eigen website van de 60 Dagen Afslank Challenge.

1 gedachte over “De 60 Dagen Afslank Challenge”

Plaats een reactie