Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Het 90 Dagen Bikini Plan

Het 90 Dagen Bikini Plan is een bewegingsprogramma gericht om je lichaam weer helemaal klaar te maken voor de zomer of de vakantie. De naam verklapt het al een beetje, dit programma heeft als doelstelling je een strak, gezond en slank lichaam te bezorgen. De 90 dagen is een leidraad, je kunt ook een snelle optie kiezen wanneer je minder tijd hebt. Hieronder meer over die afslankplan, met daarbij de verschillende ervaringen.

Werking van het 90 Dagen Bikini Plan

Het programma geeft je een stappenplan om binnen een aantal maanden snel een strak en slank lichaam te bereiken. Hoofdzakelijk gebeurt dit door bewegingsoefeningen, maar ook voeding speelt een belangrijke rol. Naast effectiviteit is ook plezier in het doen van de workouts belangrijk (iets wat voor veel mensen niet altijd aanwezig is bij puur cardio). Het programma stelt dat door een slimme opzet van de oefeningen je hiervoor maar de helft de tijd nodig hebt dan die van fitness in een sportschool. Je kunt het 90 Dagen Bikini Plan in principe gewoon vanuit je eigen huis volgen. De samenstellers van het programma zijn dezelfde als die van de populaire FIT Methode.

Het programma van het Bikini Plan is opgedeeld in meerdere fases. Er is een beginfase voor starters, een fase voor gevorderden en een fase voor experts. Hierdoor kun je het programma volgen op ieder niveau en is het dan ook geschikt voor een breed publiek. Het algehele plan is gericht op beweging maar ook de voeding wordt hierbij niet vergeten. Per workoutfase is er dus ook een voedingsplan.

De inhoud van het programma is een mix van intensieve cardio en krachttraining. Je doet deze workouts aan de hand van speciale video-instructies en persoonlijke coaching, in set van elk 30 minuten. Een belangrijk aspect van het Bikini Plan is de “High Intensity Interval Training” (HIIT). Dit zijn zeer intensieve cardiooefeningen die je in korte tijd kunt uitvoeren en meer vetverbranding opleveren. Onderzoek heeft uitgewezen dat HIIT oefeningen beter werken voor afvallen dan langdurige cardio sessies.

Volgens het programma kun je de workouts 3 keer per week doen al wordt het voor extra snel afslanken aangeraden de workouts wat vaker per week in te plannen. Doordat het programma flexibel is kun je zelf bepalen wanneer je de oefeningen doet.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Wat krijg je bij aanmelding?

Het gehele 90 Dagen Bikini Plan bestaat uit een betrekkelijk uitgebreid pakket. Je volgt de oefeningen door zogeheten video workouts, die elk een oefening betreffen. Na bestelling heb je dan ook direct toegang tot deze materialen, met alle video’s voor alle fases. Naast deze workouts voor meer vetverbranding krijg je ook beschikking over video’s met workouts voor de billen, buik en zogeheten “minuten” (Tabata) oefeningen.

Tevens ontvang je nog twee keer een bonus na aanmelding. De eerste bonus is een speciale afslankkalender waarbij de planning wordt aangegeven. Je kunt deze planning helemaal persoonlijk maken. De tweede bonus betreft het voedingsadvies, met verschillende afslankrecepten voor elk eetmoment van de dag. Naast de materialen en de video’s is er ook een online platform met een FIT community.

90 Dagen Bikini Plan – Review en Ervaringen

Volgens de samenstellers van het 90 Dagen Bikini Plan zul je door de unieke combinatie van cardio en krachttraining, gecombineerd met het persoonlijke stappenplan, je sneller kunnen afvallen dan met andere workout methoden. Dit is een sterke bewering en een die we ook wel in perspectief moeten zien.

Het prettige van het programma is dat je er in feite direct mee kunt beginnen, gewoon vanuit huis. Er zijn naast het programma ook geen verdere uitgaven nodig. Doordat je helemaal zelf het stappenplan en de workouts gaat volgen kun je goed je eigen tijd indelen en efficiënt te werk gaan. De keerzijde is dat je wel wat motivatie en doorzettingsvermogen nodig hebt, omdat je de workouts immers zelf inplant. Het Bikini Plan heeft dit ook gezien en biedt daarom een online personal coach om je hierbij te helpen.

De ervaringen met het Bikini Plan zijn positief. Je moet er een gezonde dosis doorzettingsvermogen voor bezitten maar als je er eenmaal voor gaat dus is het een erg effectief trainingsprogramma. Ondank de naam is programma niet alleen geschikt voor het “bikini-figuur” maar ook gewoon uitermate goed om als handvat te gebruiken voor een slanker, gezonder lichaam.

Het 90 Dagen Bikini Plan is te bestellen via de speciale website. Het gehele pakket van het programma is heden te verkrijgen met een introductiekorting.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Over Simone Jansen

Simone Jansen is personal trainer en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de sport- en fitnessbranche. Ze is o.a. bekend van BNR Radio en VIVA.

Plaats een reactie