website statistics

Afslanken met Gemak in 28 Dagen

 

AfslankenmetgemakDe naam van dit programma klinkt veelbelovend. Binnen een maand afvallen dat wil iedereen natuurlijk wel. Het basisprincipe van de cursus Afslanken met Gemak in 28 Dagen is dat overgewicht niet per se het gevolg is van eigen oorzaak, maar veelal ook genetisch bepaald is door de trage werking van je metabolisme. Door met speciale methoden en voeding je stofwisseling te versnellen wordt ervoor gezorgd dat je met dit patroon breekt en beetje voor beetje gewicht verliest.

Hoe werkt het programma?

Binnen het programma wordt er de aanname gebezigd dat veel gangbare dieettechnieken niet zo effectief zijn. Afvallen is volgens dit programma ook een mentale kwestie. Veel diëten zijn eigenlijk te moeilijk om te volgen, en afslanken zou meer spelenderwijs moeten gaan. Om dit te bereiken verstrekt het Afslanken met Gemak in 28 dagen diverse methoden om af te slanken, die je direct dagelijks kunt toepassen. Deze methoden zorgen er volgens de bedenkers van het programma niet alleen voor dat je afslankt, maar ook dat je meer energie krijgt.

Door de verschillende methoden te volgen werk je aan je volledige gezondheid, en niet alleen puur aan gewichtsverlies. De achterliggende redenering is dat je op deze manier ook gelukkiger en gezonder wordt, zoals een betere werking van je schildklier. Een eventueel jojo-effect kan zo worden voorkomen en je bent dan van nature meer geneigd om gezond te gaan eten, waardoor je ook je slanke figuur kunt behouden.

Wat krijg je bij bestelling?

Je kunt meteen na de online bestelling de digitale boeken inzien. Tevens begint dan je ecursus per email. Er worden in dit afslanktraject maar liefst 40 verschillende methoden uit de doeken gedaan hoe je kunt afvallen zonder veel beweging of dieet. Tevens krijg je beschikking over 40 verschillende oefeningen en opdrachten om de methoden in de praktijk te brengen. Bij aankoop van het programma ontvang ook 2 extra’s – een informatiepakket en een receptenboek voor 36 gezonde tussendoortjes. Tenslotte bevat het programma ook veel algemene informatie voor een gezonder lichaam en een gelukkiger leven.

Ons Oordeel

De basisprincipes van Afslanken met Gemak in 28 dagen lijken wat dubieus. Zo wordt er gesteld dat beweging niet werkt voor afvallen of dat diëten in feite zinloos is. Wij zijn hier niet mee eens, er zijn immers meerdere verschillende methoden die kunnen werken. Maar laten we deze aannames terzijde, dan heeft deze cursus wel wat te bieden op motivationeel niveau en uit het principe van versnelling van je stofwisseling.

Niet alle methoden die in de cursus worden besproken zijn even effectief, maar er zitten zeker interessante en leuke manieren voor afvallen bij. Dit programma is vooral aan te raden voor personen die al veel gangbare afvalmethoden hebben geprobeerd en daar weinig mee zijn opgschoten. Afvallen met gemak in 28 dagen kan dan wellicht net die ultieme oplossing zijn om die hardnekkige overtollige kilo’s kwijt te raken.

Je kunt nu via deze link de cursus met aanzienlijke korting bestellen.

Plaats een reactie