website statistics

7-Daagse Detox

Een detox-kuur zorgt ervoor dat je je lichaam effectief reinigt van gifstoffen. Na een goede detoxkuur zul je je weer energiek en gezond voelen. Vaak gaat dit hand in hand met gewichtsverlies. Je lichaam gaat immers beter en efficiënter werken, waardoor je ook sneller overtollige vetten verbrandt. De cursus 7-Daagse Detox heeft exact deze doelstelling en geeft je de handvatten om dit te bereiken.

Hoe werkt de 7-Daagse Detox?

Met deze cursus ga je 7 dagen achtereen aan de slag met het principe van ontgiften. Men staat hierbij onder meer een volledige ontgifting van je lever voor en een reset van je immuunsysteem. Het eerste doel van het programma is afslanken, maar het heeft hierbij ook het uitgangspunt om je lichaam weer echt gezond te maken. Vrij van alle gifstoffen die zoveel voorkomen in het moderne leven.

Voor het afslanken richt de 7-Daagse Detox zich op speciale vitaminen en mineralen die je stofwisseling verhogen. Daarbij is het vermeerderde vocht door middel van de sapkuur een goede geleider voor het afvoeren van gifstoffen in je lichaam. Hierbij geeft het programma over 7 dagen in specifiek eetpatroon, met tips over wat je nu precies kunt eten en op welke momenten je dit het beste kunt doen.

Het programma stelt dat je het wellicht de eerste dagen moeilijk kunt hebben met het aangepast voedingspatroon. De eerste twee dagen gaat je lichaam ontwenningsverschijnselen tonen en kun je last hebben van een leeg gevoel en hoofdpijn. Na de derde dag zet je lichaam de knop om. Als resultaat zul je je de laatste dagen en daarna enorm energiek en gezond voelen.

Wat krijg je bij bestelling?

Het programma van de 7-Daagse Detox bevat meerdere vormen van materiaal die op elkaar aansluiten. Zo krijg je na bestelling onder meer beschikking over een ebook met speciale detox recepten. Dit zijn zowel recepten voor tijdens de detox-kuur als recepten die je na de 7 dagen kunt toepassen. Hierbij worden ook sappen, smoothies en snacks besproken.

Tevens krijg je toegang tot videomateriaal en het online ledenportal, waarbij je ook diepgaande informatie over het detoxen kunt raadplegen. Uiteraard ontbreekt ook het hele belangrijke detox-schema niet. Na online bestelling van de 7-Daagse Detox kun je direct de meeste materialen raadplegen, waardoor je eigenlijk meteen met de detox-kuur kunt beginnen.

Ons Oordeel

De 7-Daagse Detox cursus is eenvoudig doch effectief opgezet. Door het te beperken tot 7 dagen heb je een echte focus en kun je goed het resultaat meten. Tijdens de loopduur van het programma wordt je voortdurend gestimuleerd om op goede wijze te detoxen.

De recepten die worden aangeboden zijn prima, al vinden wij het aantal recepten in het ebook wat mager. Dit wordt wel opgelost met de online omgeving, waarbij toegang tot veel meer goede informatie wordt verstrekt. De informatie is gewoon degelijk, zij het niet baanbrekend. Zorg dat je aan het detoxen begint samen met wat vriend(inn)en. Als je elkaar kunt motiveren dan houd je het beter vol.

Dit 7-Daagse Detox programma is gewoon een prima cursus als wilt gaan aanvangen met het principe van ontgiften. De besproken methoden en recepten zijn niet revolutionair, maar wel gewoon erg degelijk. Zo kun je lekker thuis aan de slag.

Je kunt de 7-Daagse Detox nu via deze link bestellen op de speciale website.

Plaats een reactie