website statistics

Afvallen met Ultrasound

Als traditionele diëten en lichaamsbeweging niet helpen om af te vallen, zoekt men vaak medische hulp om van het gewicht af te komen. Liposuctie is er daar eentje van. Deze behandelingen zijn echter best ingrijpend en vereisen een lange herstelperiode. Afvallen met ultrasound is een andere manier van afvallen, die niet gepaard gaat met een herstelperiode en waarbij men meteen kan genieten van een slanker lichaamsdeel.

Hoe werkt afvallen met ultrasound?

Afvallen met ultrasound is een relatief nieuwe medische behandeling die patiënten kan helpen bij het verliezen van hardnekkige vetophopingen en cellulitis op de buik, dijen en heupen. Het werkt door het smelten en vloeibaar maken van lichaamsvet met behulp van geluidsgolven.Sound1

Tijdens de eerste stap van de behandeling wordt het gebied voor gewichtsverlies geïnjecteerd met vloeistof. Deze vloeistof zorgt ervoor dat het met de vetcellen zal gaan samensmelten.

Na deze stap worden er met een speciaal apparaat geluidsgolven geproduceerd. Deze golven maken via een vacuüm-achtige buis contact met de vetcellen. Wanneer deze buis de vetcellen bereikt heeft, zorgen de ultrasone geluidsgolven ervoor dat het vet vloeibaar wordt. Dit gebeurt helemaal veilig en pijnloos. De geluidsgolven verstoren alleen de vetcellen op de plekken waar jij ze weg wilt hebben en breken de vetcellen vervolgens af. Het vet zal daarna door het lichaam worden uitgescheiden op de natuurlijk manier via de urinebuis of endeldarm. Het doorspoelen van het vet uit het lichaam gebeurt op dezelfde manier als het verwijderen van het vet uit voedsel.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling vereist geen verdoving. De meeste klanten ervaren de behandeling als pijnloos en comfortabel. Heel zelden kan er wat lichte reactie optreden als gevolg van de specifieke geluiden in het lichaam. Maar dit kan geen kwaad en het verdwijnt vanzelf weer.

Kunnen er bijwerkingen optreden?

Na de behandeling is er een kleine kans dat er lichte bijwerkingen ontstaan zoals; voorbijgaande roodheid, overmatige dorst en misselijkheid. Deze zullen allemaal binnen een paar uur of in enkele dagen vanzelf weer verdwijnen.

Is het gewichtsverlies blijvend?

De behandeling met ultragolven levert onmiddellijke en langdurige resultaten op. De meeste patiënten ervaren na één behandeling al 2 tot 10 cm gewichtsverlies in omtrek. En na elke vervolgbehandeling nemen deze resultaten alleen maar toe.

Maar omdat elk mens anders is, kunnen deze resultaten wel variëren. Dit kan te maken hebben met verschillende weefselstructuren, behandelingsgebieden, leeftijd, metabolisme, medicijnen en veranderingen in de hormoonhuishouding. Het eten van gezonde voeding en het regelmatig meer gaan bewegen zullen zeker meehelpen om de resultaten te verbeteren en te handhaven.

Mag iedereen afvallen met ultrasound?

Omdat de behandeling relatief nieuw is, adviseren artsen om eerst te proberen om af te vallen via een dieet, sport of door goed en gezond te eten.

Als je geïnteresseerd bent in afvallen met ultrasound dan is het raadzaam om een afspraak te maken met een geregistreerde arts. Een behandeling duurt ongeveer 3 uur. De behandeling is pijnloos en je kunt vrij snel na de afspraak al weer over gaan tot je dagelijkse werkzaamheden.

Afvallen met ultrasound is echt een discrete manier om af te slanken! De behandeling voelt als een massage en de afslankende resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Direct na de behandeling kun je alweer opstaan ​​en overgaan tot het normale leven. Wie wil nou niet zo afvallen? Ideaal toch?

Plaats een reactie