website statistics

De Afslank Receptenbijbel

Met een een naam als de Afslank Receptenbijbel zijn de pretenties van dit programma natuurlijk hoog. De samenstellers zeggen dat je met dit pakket je volledige lichaam kunt laten afslanken? Maar is dat ook zo? We testen het met deze review over de Afslank Receptenbijbel.

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

AfslankreceptenbijbelHet programma is gestoeld in de overtuiging dat je over je hele lichaam gelijk kunt afslanken. Hiertoe wordt gebruikt gemaakt van een koolhydraatarm eetpatroon en daarbij ook tegelijkertijd eiwitrijke maaltijdvervangers. En hierbij wordt ook het strak maken van het lichaam als doel gezien.

De Afslank Receptenbijbel is van dezelfde makers als Vet Verbrand Geheimen. Dat is ook wel te zien. Ook de Afslank Receptenbijbel richt zich op het verbranden van lichaamsvet, en dan in het bijzonder overtollig buikvet. Hierbij gaat het wel voor een wat bredere benadering.

Binnen de Afslank Receptenbijbel komen verschillende zaken aan de orde. Ten eerste bevat het boek meerdere recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner. Richard Ridder, de samensteller van het boek, heeft immers als insteek dat het hele gezin moet kunnen meedoen aan het programma voor een slanker lichaam. Tevens krijg je een volledig overzicht van de “dos en don’ts” bij gewicht verliezen. Er is vooral een focus op voeding. Workouts of speciale oefeningen voor afslanken zul je dan ook niet in dit boek vinden.

Wat krijg je bij bestelling?

Als je het pakket met de Afslank Receptenbijbel bestelt, dan krijg je onder meer een receptenboek met meerdere gerechten die passen in het dieet. Daarnaast ontvang je ook het basisboek met de afslanktips. Naast dit alles zijn er als extra’s aan het pakket ook verschillende dag en weekmenu’s met een boodschappenlijst verbonden. Tenslotte worden er verschillende kleine ebooks als extra toegevoegd, onder meer een ebooks met toetjes, vervangende voeding, valkuilen om te vermijden en een volledig videopakket.

De Afslank Receptenbijbel Review – Conclusie

De Afslank Receptenbijbel belooft veel. Dit maak het ook deels waar door prima tips voor afslanken te bieden met daarbij afslankrecepten voor iedere dag. De boodschappenlijsten zijn daarbij ook goed. Over het algemeen bevat het boek degelijke tips en gerechten.

Het probleem met de Afslank Receptenbijbel is dat we het allemaal wel eens eerder hebben gezien. De informatie is goed maar er is weinig anders wat dit boek onderscheid van andere afslanktrajecten. Andere dieetboeken geven bijvoorbeeld ook alle degelijke afslanktips maar bieden daarbij nog wel wat meer extra’s in de vorm van recepten, oefeningen of praktische tips.

Je kunt de Afslank Receptenbijbel met alle extra’s via de specifieke website aankopen voor €27,-.

Plaats een reactie