website statistics

De SlimPlus Afslankkuur

SlimPlus is een nieuw dieetmethode met grote ambities voor Nederland. Het programma wil een reële afslankmethode bieden waarbij je afslankt en je nieuwe gewicht ook echt behoud. SlimPlus stelt dat je in 25 dagen zo’n 10% van je lichaamsgewicht ermee kan kwijtraken. Hierbij maakt het programma gebruik van supplementen naast advies voor een slankere lifestyle.

Hoe werkt SlimPlus?

SlimPlusDe kern van SlimPlus is het gebruik van speciale supplementen. Hierbij komt het dicht bij het gebruik van dieetpillen maar wel met een belangrijk verschil. De supplementen van SlimPlus zijn namelijk gebaseerd op aminozuren. Verder worden alleen natuurlijk voedingsstoffen in de supplementen gebruikt.

Er worden hierbij drie mogelijkheden geboden. Allereerst biedt men de optie SlimLean Body. Dit is vooral handig voor personen die veel sporten en een strakker lichaam willen. De spieropbouw wordt door dit supplementen gestimuleerd, terwijl vetverbranding en stofwisseling worden verhoogd. Zo krijg je een slanker lichaam en een strakkere lijn, terwijl je wel fit blijft.

Een tweede mogelijkheid is SlimVital Body. Dit supplement heeft vooral veel mineralen en vitaminen, om je tijdens het afslanken te helpen. Zo voorkom je het futloze gevoel en blijf je de motivatie behouden. Tevens wordt door dit supplement je afvalstoffen beter afgevoerd.

Ook de derde mogelijkheid, SlimClean Body zorgt voor een hoger vetverbranding en verwijdering van afvalstoffen. De focus bij dit supplement ligt op het ontgiften van je lichaam zodat het zuiver wordt en je circulatiesysteem gezonder wordt.

Wat krijg je bij bestelling?

Tijdens de SlimPlus kuur van 25 dagen krijg je beschikking over al deze supplementen. Deze worden op specifieke momenten ingezet. Tevens ontvang je een reeks recepten om je te ondersteunen bij het dieet. Verder bestaat het pakket uit een boek met richtlijnen, een speciaal capsuledoosje, meetinstrumenten en online coaching. Na bestelling wordt het SlimPlus pakket binnen een werkdag bij je geleverd. Men hanteert hierbij een aankoopgarantie.

SlimPlus – Onze review en ervaringen

In de kern is SlimPlus een pakket met voedingssupplementen en afslankpillen. Hiermee begeeft het zich op een grensgebied bij het afvallen, omdat dit soort pillen in feite geen aanpassing in voeding of beweging betreft. Het is een snelle methode om kilo’s kwijt te raken, maar minder een valide lange termijn strategie. Hierdoor is SlimPlus niet voor iedereen even geschikt.

Dat gezegd hebbende is Slimplus met de verschillende keuzes die je hebt een goede optie als steun bij het afslanken. Gebruik je het product en doe je daarbij ook aan beweging, dan zal dat zeker helpen. Er zijn behoorlijk wat personen die reeds met het product wat extra kilo’s zijn kwijtgeraakt. Een goed punt van SlimPlus is de afgebakende periode van 25 dagen. Hoewel dit wat kort is voor een volledig effectieve afvalkuur, maak je ermee wel een goed begin en zul je er gewicht mee kunnen gaan verliezen.

Je kunt SlimPlus en het 25 dagen pakket bestellen op de speciale SlimPlus website. Hierbij krijg een speciale introductiekorting.

1 gedachte over “De SlimPlus Afslankkuur”

 1. Ik ben verre van enthousiast over Slimplus. vorige week heb ik een pakket besteld en meteen ook een mail gestuurd. ik kan namelijk enkele dingen uit hun programma niet doen (crackers) omdat ik coeliakiepatiënt bent en dus kan ik niets eten wat gluten bevat.

  Op de eerste plaats is de online coach ver te zoeken. Ik heb namelijk ondanks dat de mail al donderdag jl is verstuurd door mij nog steeds geen enkele reactie gekregen.

  Op de tweede plaats kreeg ik van verschillende voor mij onduidelijke emailadressen die niet direct een relatie hebben met de naam slimplus bevestigingen van bestelling en verzending en zo.

  Op de derde plaats kreeg ik al een uur na het voor het eerst innemen van de supplementen al flink maagpijn. Daar heb ik vandaag een mail over gestuurd en ik ben heel erg benieuwd of ik nu wel een reactie van hen ga krijgen.

  Ik zou mijn reactie nooit op deze manier hebben geplaatst als ik een reactie zou hebben gekregen van de online coach die op de site van slimplus wordt beloofd. Vandaag is de 3e werkdag sinds ik die eerste mail met vragen stuurde en niets gehoord. Dat veroorzaakt bij mij sterke twijfels hoe betrouwbaar slimplus is.

  Beantwoorden

Plaats een reactie