website statistics

Het Fitchef Kookboek

Het speciale Fitchef dieetboek is geheel gericht op afvallen met een eiwitrijk dieet. Hierbij biedt het boek handzame recepten die je zelf kunt gebruiken om gezonde gerechten te maken. Fitchef is in het bijzonder opgezet voor die personen die geen tijd hebben om veel te bewegen, maar toch willen afvallen. Bekijk hieronder de review plus de ervaringen met de Fitchef afslankmethode.

Wat is Fitchef en hoe werkt het?

De grondbeginselen van Fitchef zijn in feite simpel: eiwitten helpen met afvallen terwijl een overmaat aan koolhydraten en verzadigde vetten moet worden vermeden. Wanneer je immers uitgaat van een voedingsplan deze mix van voedingsstoffen zal je lichaam zich ook hierin op moeten gaan instellen. Je lichaam kan dan zo overtollige lichaamsvetten beter aanspreken.

Het boek is in feite opgedeeld in twee verschillende onderdelen. Een deel theorie met informatie over voeding in het algemeen en een deel met recepten. Bij elk dagdeel horen verschillende gerechten. Zo is er een onderdeel voor het ontbijt, lunch en het avondeten. Vooral het lekker, gezond én gezellig eten staan bij de Fitchef methode voorop. Indien er vragen zijn dan kunnen deze worden gesteld aan de auteur van het boek, Mark van Oosterwijck.

Een interessante insteek bij het Fitchef boek is dat je een keuze hebt in de hoeveelheid koolhydraten bij je eten. De recepten worden hiervoor zowel met als zonder koolhydraten weergegeven. Tevens krijg je zo een goed beeld bij de impact of je koolhydraten opneemt op niet, bij ieder gerecht staan ook de voedingswaarden vermeld. De koolhydraten die zijn opgenomen zijn in hoofdzaak de langzame, gezondere koolhydraten. Koolhydraten als suikers worden vrijwel vermeden.

Bij bestelling van Fitchef krijg je het fysieke boek direct thuisgestuurd.

Fitchef – Ervaringen en review

Het boek van Fitchef is mooi vormgegeven en bevat veel goede informatie over voedingswaardes. De makers hebben het goed begrepen: dit maakt de ervaring bij het kiezen en volgen van de recepten meteen ook zoveel leuker. Ook voor personen die veel sporten is dit van belang. Doordat telkens het effect van een gerecht – naast de voedingswaarden – wordt gegeven, kunnen sporten maaltijden zo handig inplannen.

De recepten zijn over het algemeen smakelijk en niet moeilijk om te maken. De meeste ervaringen van gebruikers is dat Fitchef zeker een echte meerwaarde is, zowel als kookboek en als dieetboek. De hoeveelheid foto’s bij het boek had wel wat meer gekund. Dit zou bij een aantal gerechten het nog meer aantrekkelijk maken en het verhoogt het plezier bij het doorkijken van het boek. Desalniettemin is de geboden informatie wel correct en daar gaat het bij een afslankmethode in grote mate toch wel om.

De echte meerwaarde van Fitchef ligt niet eens in de recepten of de vormgeving. Het is naast deze zaken gewoon ook een erg praktisch boek om mee af te vallen. De informatie die in het boek wordt gegeven is bijzonder nuttig voor iedereen die op zoek is naar een eiwitrijke voedingswijze. Je kunt zo op een prettige wijze stelselmatig afslanken waarbij je ideale gewicht prima in het vizier komt.

Voor meer informatie of bestelling, zie de website van Fitchef.

Plaats een reactie