website statistics

Het DASH Dieet Plan

Het Dash dieet is op dit moment razend populair. Hier zit natuurlijk een hype aan vast, al heeft het Dash dieet ook wel degelijk goede kwaliteiten die je kunnen helpen bij gewichtsverlies. Indien je geïnteresseerd bent in deze afslankmethode dan is Het DASH Dieet Plan een prima startpunt om met het dieet kennis te maken en het te volgen. Het dieet is al reeds enkele jaren uitgeroepen tot het beste dieet in de VS.

Hoe werkt het Dash dieet plan?

DashdieetplanDASH staat voor “Dietary Approach to Stop Hypertension” en is mede ontwikkeld naar instructies van het ministerie van volksgezondheid in de VS. Het was oorspronkelijk bedoeld om je bloeddruk te verlagen. Gaandeweg kwam men er achter dat het DASH dieet ook uitermate effectief kan zijn voor gewichtsverlies. Het dieet wordt al jaren achtereen gezien als een van de beste diëten om mee af te slanken door verschillende autoriteiten. Om ook Nederlanders kennis te laten maken met het DASH dieet heeft men het DASH dieet plan opgezet.

Het DASH Dieet Plan geeft je dus een raamwerk voor als je het DASH dieet wilt volgen. Hierbij wordt de nadruk dus gelegd op een evenwichtig voedingspatroon naar 9 basisprincipes. Deze principes zijn makkelijk te volgen en goed in te passen in een gemiddeld voedingspatroon. Er wordt geen gebruik gemaakt van ingewikkelde methoden of maaltijdvervangers, maar gewoon gezond verstand en gezonde voeding. Tevens wil dit plan als doelstelling om het afvallen eenvoudig te maken met een methode waar je ook voor de langere termijn baat bij hebt.

De voeding en de gerechten die worden geadviseerd hebben logischerwijs een bloeddruk verlagend effect. Daarbij zijn ze relatief vetarm, zorgen voor een lagere cholesterol en verminderde opname van natrium (zout). Dit alles heeft als resultaat dat je lichaam gezonder gaat leven en dus ook slanker wordt.

Wat krijg je bij bestelling?

Het Dash Dieet Plan bevat onder meer de volgende producten: Het boek met alle basisprincipes uitgelegd en een boek met 162 speciale DASH recepten. Tevens krijg je toegespitste voedingsschema’s om in de praktijk te gebruiken. Je kunt deze materialen zowel op je computer als je tablet of mobieltje bekijken, zodat het altijd en overal gebruikt kan worden. Na bestelling heb je direct toegang tot alle materialen aangezien alles digitaal beschikbaar is.

Dash Dieet Plan review en ervaringen

Het Dash Dieet zegt eigenlijk niet veel anders dan dat je gezond moet eten. Daar is weinig op af te dingen. Waar het om gaat is dat je met het Dash dieet een goede leidraad hebt voor gezond leven en gezond eten. Het is ook niet zo dat je enorm baanbrekende inzichten zult krijgen bij bestelling van dit pakket. Dit is bij dit programma juist ook een voordeel. Want wat je wel krijgt is een mooi overzicht hoe je stelselmatig te werk kunt gaan voor een slankere lijn.

Het boek met de basisprincipes over het Dash Dieet Plan is goed vormgegeven en heeft een paar leuke tips. De 162 recepten zijn daarbij gevarieerd genoeg om een tijdje lekker gezond te kunnen koken. In dat opzicht is het pakket dus een prima investering om gaandeweg over je hele lichaam af te slanken. Voor iedereen die interesse heeft in het Dash dieet of gewoon in gezond smakelijk eten is dit programma een aanrader dus.

Je kunt het Dash Dieet Plan via de website bestellen. Het totale pakket is nu met korting te verkrijgen.

1 gedachte over “Het DASH Dieet Plan”

Plaats een reactie