website statistics

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Zoals bekend zijn eiwitten uitstekende vervangers bij het eten in plaats van koolhydraten, suiker en vetten. Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket speelt hier handig op in en biedt gerechten om het eten met veel proteïnen makkelijker te maken. Het kookpakket is hierbij goed te combineren met een informatieboek als het 7×7 Afslank Receptenboek of een programma als Koolhydraatarm 50 Dagen.

Over het Eiwitrijke Recepten Kookpakket

EiwitrijkeReceptenKookpakketEiwitrijke recepten zijn nuttig omdat ze je goed verzorgen en je hongergevoel wegnemen. Daarbij zijn eiwitten enorm goed voor de spiergroei. Ben je dus veel bezig met sport en beweging dan is een dieet rijk aan eiwitten dé manier om snel ook dat lichaam te krijgen dat je wenst.

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket biedt eiwitrijke gerechten voor de hele dag. Dus niet alleen bij het avondeten, maar ook voor het ontbijt, lunch en tussendoortjes. Op deze manier stelt men dat je de juiste hoeveelheid kan binnenkrijgen voor dat slankere en gezondere lichaam.

Naast de vele recepten en gerechten biedt het pakket ook een boek hoe je eiwitrijke smoothies kunt maken. Het grote voordeel van smoothies is dat ze eenvoudig zijn te bereiden terwijl je wel de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. De maaltijdplanner van het pakket knoopt in feite alle boeken aan elkaar en zorgt ervoor dat je op de juiste momenten eet en volgens een goede structuur het voedingsplan volgt.

Wat krijg je bij bestelling?

Het basispakket bevat 4 kookboeken. Een boek met eiwitrijke ontbijtrecepten, een met eiwitrijke lunchgerechten, een boek voor het diner en boek met eiwitrijke tussendoortjes. Verder krijg je ook een aantal bonussen. Hiertoe behoort onder meer een boek met eiwitrijke smoothies, een maaltijdplanner die je digitaal kunt gebruiken en extra tips. Het volledige pakket kun je een keer bestellen en daarna direct inzien.

Eiwitrijke Recepten Kookpakket review – Ons Oordeel

Dit pakket met eiwitrijke recepten is geschikt voor personen die willen afslanken maar eigenlijk speciaal gericht op personen die ook aan krachttraining doen. Heb je dus overgewicht én wil je meer spieren? Dan is dit kookpakket wel voor jou geschikt. Voor iedereen die gewoon wilt afslanken zijn andere afslankboeken en afvalprogramma’s eigenlijk meer van toepassing.

Dat gezegd hebbende zijn de recepten bij het kookpakket prima en zullen ze inderdaad zorgen dat je goed eiwitrijk kunt eten. Veel gerechten zijn welbekend maar je zult er ook culinaire verrassingen kunnen aantreffen. De opdeling naar dagmoment als ontbijt, lunch en diner is handig. Het zelf opzetten van een eiwitrijk dagmenu of zelfs weekmenu is zo betrekkelijk eenvoudig.

De extra’s bij het Eiwitrijke Recepten Kookpakket zijn ook degelijk al vrij summier naar inhoud. Het gaat hier vooral om het hoofdpakket. De prijs van €19,- voor het gehele kookpakket is dan wel weer heel redelijk. Je kunt dit product nu met korting bestellen.

Plaats een reactie