website statistics

Het Superwoman Programma

Het Superwoman programma is een nog jong afslank- en trainingsprogramma waarbij je gaat werken aan gezonder lichaam. Dit hebben we natuurlijk wel al eens eerder gehoord, maar het programma stelt toch echt anders te zijn. Dit vanwege twee zaken: Je krijgt voor 10 weken lang steun van een echte personal trainer en je krijgt iedere dag een video met goed thuis uit te voeren oefeningen. Het is daardoor een echt intensief afslankprogramma.

De werking van het Superwoman Programma

SuperwomanprogrammaftBij het Superwoman programma ligt de focus op beweging en speciale oefeningen om de buik, benen en billen te trainen. Deze lichaamsdelen zullen hierdoor slanker en sterker worden. Iedere dag krijg je bij het programma de beschikking over videooefeningen die je kunt nadoen. De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door Selma Guiking, een ervaren personal trainer. Doordat zij de oefeningen voor je kan herhalen zul je de trainingen op de juiste wijze uitvoeren en dus ook sneller resultaat zien. Gedurende de 10 weken van het programma zullen de oefeningen steeds verder worden opgevoerd, zodat je voortdurend blijft uitgedaagd om jezelf te verbeteren.

Tevens heeft deze afslankcursus een sterke nadruk op het aanleren van discipline. Het gebrek aan discipline is immers een van de meest voorname redens dat het afvallen niet lukt. Door op een leuke manier je te motiveren lukt het je met het Superwoman programma om toch het afvallen vol te houden.

Inhoud van het product

Het programma is volledig online te volgen. Dit betekent dus dat je meteen na bestelling toegang krijgt tot de online omgeving van het Superwoman programma. Daar heb je de mogelijkheid om alle video’s en instructies in te zien en de persoonlijke begeleiding aan te vragen. Prettig is dat je zelf kunt bepalen wanneer je de instructies ontvangt en op welk tijdstip je ze wilt volgen. De online omgeving is volledig geoptimaliseerd voor mobiel en tablet. Naast de videoinstructies krijg je alle oefeningen ook in boekvorm, samen met de trainingsschemas. In totaal bevat het Superwoman programma 99 oefeningen en meer dan 5 uur aan videotrainingsmateriaal.

Ons Oordeel

Ofschoon het Superwoman weer een van de vele trainingsprogramma’s lijkt, is het toch wel echt anders én beter door de aanwezigheid van de personal trainer. Daarbij zijn de videoinstructies echt goed en praktisch. Uit onze tests blijkt dat iedereen de oefeningen uitstekend thuis kan beoefenen. Dit is dus een grote meerwaarde.

De instructies van de personal trainer zijn per dag niet heel intensief, zo’n 10 minuten, maar wel heel nuttig. Je kan toch veel doen in een dergelijk kort tijdbestek. Hierbij gaat het er vooral om dat de coach je aanwijzingen kan geven om de bewegingen op een bepaalde manier uit te voeren, zodat je de juiste spieren gebruikt. Iedere dag krijg je een email met het bericht dat je oefeningen klaar staan.

Je kunt het Superwoman programma bestellen voor €119,-. Je krijgt hierbij beschikking over de gehele cursus voor 10 weken plus alle schriftelijk materialen. Bestel je nu dan ontvang je ook een bonus in de vorm van een videocursus over het aanpassen van slechte gewoonten.

Plaats een reactie