Web Analytics Made Easy -
StatCounter

De New Start Box

Voor nog te veel mensen is afvallen een gevecht. Dat dit niet zo hoeft te zijn kun je lezen op onze website. En ook Femme Fitale met de New Start Box heeft de visie dat afslanken eigenlijk ook gewoon leuk kan zijn.

Hoe werkt het?

De New Start Box richt zich in hoofdzaak op vrouwen die de grip op hun lichaam niet meer in de hand hebben. Vrouwen die ook al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, zonder succes. Sommige vrouwen zullen het gevoel hebben dat ze nooit kunnen afvallen. Maar dat is gewoonweg niet waar. De New Start Box wil deze vrouwen een “nieuwe start” laten maken met haar speciale afslankpakket.

Met de New Start Box wordt je voor een langere periode gecoacht door een ervaren afslankdeskundige. Je stelt je doelen en gaat als zodanig je transformatie tegemoet. Uiteraard ontvang je – zoals de naam al stelt – een doos thuis met daarin verschillende hulpmiddelen. De focus ligt hierbij op het herstellen van je hormoonbalans en het verhogen van je energieniveau.

In eerste instantie volg je de methode voor negen dagen. Binnen deze periode stelt men dat je tot drie kilo zult kunnen afvallen. Je volgt hierbij een strak schema. Er wordt dan gezorgd dat je geen honger hoeft te hebben, tips krijgt voor motivatie en de juiste timing van de producten die worden ingezet.

In de kern van de New Start Box methode staan een aantal basisprincipes centraal. Een eerste punt is dat je hormoonbalans met de methode wordt hersteld. Een slechte hormoonbalans (progesteron versus oestrogeen) is immers een belangrijke oorzaak van overgewicht bij veel vrouwen.

Ten tweede wordt je de werking van insuline bijgeleerd en hoe je snackgedrag effectief kunt tegengaan. Slechte tussendoortjes eten moet hierdoor tot de verleden tijd gaan horen. Ten derde wordt je stressniveau gemanaged. Dit zorgt ervoor dat je vetverbranding zich goed kan ontwikkelen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Wat krijg je allemaal bij de New Start Box?

Bij bestelling van de New Start Box krijg je aantal zaken. Je ontvangt de box met allerlei goodies, hulpmiddelen en voeding. Tevens ontvang je een volledig afslankprogramma met coaching van een ervaren voedingsexpert. Ook krijg je een smoothiegids én receptenboek, aan de hand waarvan je gezonde gerechten kunt gaan maken. Tenslotte ontvang je ook voor een jaar persoonlijke ondersteuning bij het afslanken.

De doos zelf bevat de meeste voedingsmiddelen die je nodig hebt voor de eerste negen dagen. Wel zul je er wat versproducten moeten halen. De box bevat veel middelen met zogeheten “superfoods”, bestanddelen zoals maca, kurkuma, fenegriek, hennep-proteïne en pompoenpitten.

Oordeel

Het handige is van de box is dat je direct alles in huis hebt om meteen te kunnen beginnen. Je hoeft dus niet eerst naar de supermarkt met je boodschappenlijst. Alles wat je nodig hebt wordt bij je thuisbezorgd. Dat maakt dit programma erg praktisch. Het bijgeleverde afslankprogramma sluit daarbij goed aan op het pakket dat je ontvangt. Een punt van aandacht is wel dat de New Start Box niet goedkoop is. Echter de aankoop is eenmalig, dus in dat perspectief krijg je wel waar voor je geld.

We hebben natuurlijk wel meer afslankprogramma’s gezien die zich richten op superfoods en het herstellen van je hormoonbalans. In dit opzicht biedt de New Start Box een heel degelijk perspectief op afslanken.

De box met afslankprogramma, boeken en coaching zijn in een pakket te verkrijgen via de speciale website.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Over Simone Jansen

Simone Jansen is personal trainer en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de sport- en fitnessbranche. Ze is o.a. bekend van BNR Radio en VIVA.

Plaats een reactie