website statistics

Het Vegetarisch Afslankplan

Voor veel vegetariërs kan het nog wel eens lastig zijn om een goed afslankprogramma te vinden. Nu is er echter Het Vegetarisch Afslankplan. In de programma word je aan de hand van een volledig vegetarische voedingsschema geholpen met afslanken. De recepten zijn allen volledig vegetarisch en er worden ook veganistische opties gegeven. Tevens bevat het plan tips voor het omgaan met afvallen als vegetariër.

Hoe werkt het Vegetarisch Afslankplan

Vegetarisch Afslankplan reviewHet principe van vegetarisch eten wordt immers veelal te vaak als een bijzaak gezien. Daarnaast baseren veel programma’s zich op een koolhydraatarm voedingspatroon, waarvoor in de plaats eiwitten genuttigd moeten worden. Hiervoor worden regelmatig dierlijke eiwitten aangedragen als oplossing. Maar ook plantaardige voedingsmiddelen blijken veel eiwitten te kunnen bevatten. Het is dus heel goed mogelijk om een eiwitrijk dieet te volgen op basis van een vegetarisch voedingspatroon.

Binnen het programma van Het Vegetarisch Afslankplan is extra aandacht uitgegaan naar voldoende afwisseling. Dit is ook vaak een expliciete wens van vegetariërs, aangezien er bij vegetarische receptenboek regelmatig dezelfde gerechten voorbij komen. In dit programma is er dus geprobeerd om het anders dan anders te doen en een grote mate van diversiteit te bieden.

Het programma wil er onder meer voor zorgen dat je hormoonbalans in je lichaam zich weer in evenwicht brengt. Hierbij wordt er speciale aandacht gegeven aan het stofje dioxine (welke vaak in vlees- of zuivelproducten) zit. Door dit stofje uit je lichaam te zuiveren zal je hormoonbalans met sprongen vooruit kunnen gaan. Daarnaast biedt het plan de mogelijkheid om je PH-waarde in lichaam te verbeteren en je darmwerking op een goed niveau te brengen, zodat je goed kunt afvallen.

Het afslankplan is mede samengesteld door het team van Jasper Alblas, welke ook het 7×7 Afslankplan tot succes hebben gebracht. Volgens de coaches achter Het Vegetarisch Afslankplan is het programma uitgebreid getest met goede ervaringen bij de testers als gevolg. Er wordt gesteld dat Het Vegetarisch Afslankplan mensen fitter, gelukkiger en slanker maakt. Dit onderbouwen ze door de reviews die klanten geven.

Bij bestelling van Het Vegetarisch Afslankplan krijg je direct beschikking over het volledige programma. Daarnaast bevat het plan tips voor vleesvervangers, informatie over bronnen van eiwitten en instructies om je niveau van vitaminen en mineralen te verhogen. Tevens bevat het plan vegetarische recepten die je thuis kunt bereiden. Dit doe je onder meer aan de hand van de meegestuurde vegetarische voedingsschema’s.

Oordeel – Review Vegetarisch Afslankplan

Het Vegetarisch Afslankplan biedt een nieuwe invalshoek op het afvallen door deze specifiek vanuit vegetariërs te belichten. Als vegetariër is namelijk niet altijd makkelijk om een dieet te volgen, laat staan een koolhydraatarm dieet waarbij veel dierlijke eiwitten worden gegeten. Met het Vegetarisch Afslankplan kun je nu geheel gerust een dieet volgen waarbij alleen plantaardige eiwitten worden gebruikt.

Het programma biedt een vrij goed overzicht van alle aspecten die nodig zijn bij het afvallen als vegetariër. De ervaringen van veel personen die als vegetariër het programma hebben gevolgd zijn gewoonlijk erg positief. Vooral de instructies, de recepten en de vegetarische voedingsschema’s zijn bijzonder praktisch. Koppel dit aan de kennis en kunde van het team achter dit plan en je hebt gewoon een goed afslankplan in huis. Zelfs veel niet-vegetariërs kunnen goed uit de voeten met het plan, ofschoon het uiteraard voor vegetariërs het meest effectief is om te volgen.

Het pakket van het Vegetarisch Afslankplan is te bestellen via deze website.

Plaats een reactie