website statistics

Het Proteïnerijke Recepten Pakket

Het is gebleken dat een eiwitrijk dieet praktisch goed werkt voor het afslanken. Het Proteïnerijke Recepten Pakket sluit hier dan ook direct op aan. Met dit pakket moet je naar eigen zeggen van de makers direct aan de slag kunnen om iedere dag proteïnerijke maaltijden te maken. Hieronder meer over dit pakket in deze review.

Wat is het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Dit pakket is gebaseerd op een koolhydraatarme voedingswijze. In plaats van eten met koolhydraten kunnen dan voedingsmiddelen met relatief veel proteïnen worden gegeten. Eiwitten zijn immers geschikt als vervanger voor koolhydraten omdat je lichaam dit veel minder snel omzet als overtollig lichaamsvet. Daarbij zorgen eiwitten normaliter voor een snellere verzadiging, waardoor je sneller een “vol” gevoel hebt. Het Proteïnerijke Recepten Pakket speelt direct in op deze basisbeginselen.

In het pakket zitten onder andere meer dan 150 recepten waarbij volledig wordt uitgegaan van een eiwitrijk dieet. De beschreven gerechten bevatten hierbij uitleg waarom deze nu juist zo geschikt zijn voor het afslanken. Tevens wordt netjes overal de gerelateerde voedingswaarde weergegeven. Bij ieder recept weet je dus exact hoeveel eiwitten, vetten, mineralen en (soms) ook de weinige koolhydraten het bevat. Het Proteïne Recepten Pakket gaat hierbij uit van de goedkopere ingrediënten die ook nog eens makkelijk te verkrijgen zijn. Het receptenboek bevat tevens toonaangevende foto’s. Hiermee wil het pakket een groot publiek aanspreken.

Een aanverwant voordeel van dit pakket is dat je zo snel een geschikt eiwitrijk voedingsschema kunt samenstellen. Ook hierin word je door het team achter pakket gesteund, met een eigen diëtist en voedingscoach.

In totaal bevat het Proteïnerijke Recepten Pakket 5 ebooks. Deze maken in totaal het gehele pakket met alle eiwitrijke gerechten. Ieder ebook heeft een apart thema: ontbijt, lunch, diner, salades, smoothies en snacks. Op basis van deze verdeling kun je dus snel je eigen dieetschema maken. Na bestelling krijg je direct toegang tot het gehele pakket met alle materialen, zowel geschikt voor ereaders, laptops en tablets.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket – Review en ervaringen

Het volledige pakket gaat direct in op de kern van het eiwitrijke dieet. Wanneer je dus al een basis hebt in het koolhydraatarm afslanken of het eiwitrijke dieet is het Proteïnerijke Recepten Pakket dan erg geschikt. Het pakket geeft een praktische invulling aan het theoretische kader. Dit werkt ook goed voor het werkelijke afslankproces. Je kunt je eerst inlezen in de theorie waarna je overgaat op het uitvoeren van je voedingsschema met dit pakket.

De recepten in het pakket zijn mooi weergegeven met smakelijke foto’s. Er is voldoende aandacht besteed aan het vergemakkelijken van de recepten. Een enkele uitzondering daargelaten zijn de eiwitrijke gerechten snel en gemakkelijk te maken, ook voor beginnende koks. De meeste recepten zijn ook lekker. Al met al op inhoud heeft het pakket dus voldoende in huis om het afslankproces ook leuk te houden.

De coaching van het pakket is op afstand. Dit is niet echt een probleem omdat de adviezen zelf inhoudelijk degelijk zijn. Het programma is er wel op gericht om thuis uit te voeren, en is dan ook met name geschikt voor iedereen die met een eiwitrijk dieet wilt afvallen en hiervoor lekkere, eenvoudige recepten zoekt.

Je kunt het geheel bestellen via de website van het Proteïnerijke Recepten Pakket. Op dit moment is het voor €27 verkrijgbaar, met een aanzienlijke actiekorting.

Plaats een reactie