website statistics

20 Dagen Suikervrij

Een teveel aan suiker kan funest zijn voor je gewicht en je gezondheid. Het afvalplan 20 Dagen Suikervrij laat je daarom afslanken door de hoeveelheid suikers (en koolhydraten) in je voedingspatroon sterk terug te brengen. Zeker voor vrouwen die 40+ zijn is dit een erg effectieve methode voor gewichtsverlies. Lees hieronder meer over dit programma met de ervaringen.

De werking van 20 Dagen Suikervrij

20 Dagen Suikervrij is gebaseerd op het principe van een suikerarm dieet. Dit is in feite een versie van een koolhydraatarm dieet, waarbij snelle koolhydraten worden vermeden. Denk onder meer aan producten met veel glucose, dextrose en allerlei andere geraffineerde suikers. Maar ook producten als magnetron-maaltijden, gebak, witbrood en pizza bevatten veel van deze slechte koolhydraten. Met dit programma ga je dus je volledige voedingspatroon aandacht geven en zo nodig aanpassen.

De auteur van het programma, Ria Kamelle, heeft al veel ervaring met het geven van advies voor vrouwen van 40+ die willen afvallen. Deze groep is speciaal omdat er door het overgangsproces overgewicht ontstaat. Dit heeft gewoonlijk een hormonale oorzaak. Ook 20 Dagen Suikervrij is zodanig opgezet dat het je hormoonbalans weer in evenwicht brengt. Hierdoor wordt er niet alleen gezorgd dat je in gewicht vermindert, maar ook dat je je streefgewicht uiteindelijk goed kan behouden.

Centraal hierbij is zoals gesteld het verminderen van suiker in je voeding. Veel mensen hebben ongemerkt last van een “suikerverslaving”. Dit zorgt ervoor dat er relatief veel te veel suiker wordt gegeten, ver boven de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Hierdoor wordt je bloedsuikerspiegel verstoord, wat onder meer zorgt voor overgewicht, weinig energie en weinig motivatie. Je leert tijdens de cursus 20 Dagen Suikervrij dan ook om praktisch de hoeveelheid suiker in je voeding stelselmatig te verminderen, zodat je lichaam in evenwicht komt. En mede hierdoor zul je dan volgens het programma substantieel kunnen afslanken.

Inhoud van het programma

Wanneer je het 20 Dagen Suikervrij programma aankoopt dan ontvang je niet alleen de gids voor het afslanken zelf. Er zijn ook een aantal extra’s gevoegd bij het programma die je er dan gratis bijkrijgt. Hieronder vallen een aantal receptenboeken voor suikervrij afvallen. Daarnaast krijg je beschikking over handige boodschappenlijstjes. Tevens is een belangrijk element dat je toegang krijgt tot de online club van 20 Dagen Suikervrij. Hierbij kun je ook contact maken met andere deelnemers. Verder zul je coachende online hulp krijgen bij het volgen van het programma.

20 Dagen Suikervrij – Review en Ervaringen

Het programma heeft een duidelijke doelgroep, namelijk vrouwen van 40 jaar en ouder. Dit is een groot voordeel, aangezien het programma voor deze groep specifieke tips kan bieden. Daarnaast is het ook erg fijn om met leeftijdsgenoten in de online community te discussiëren over suikervrije voeding en de cursus zelf. In de ervaring van verschillende gebruikers wordt dit ook regelmatig gedaan.

Inhoudelijk heeft de cursus niet veel nieuws te bieden, maar het is wel een goed overzicht van effectieve methoden voor gewichtsverlies. Men hoeft ook niet altijd te innoveren zolang de bekende methoden zich hebben bewezen en ook goed werken. De gerechten die worden versterkt zijn niet heel uitgebreid. Wel zijn ze nuttig voor afslanken en meestal ook lekker.

20 Dagen Suikervrij is te verkrijgen via deze speciale link. Na bestelling heb je dan vrijwel direct toegang tot bovengenoemde materialen. Hierbij hanteert het programma een niet goed geld terug garantie van 30 dagen.

Plaats een reactie