Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Vet Verliezen 1.0

Het afslankprogramma Vet Verliezen 1.0 richt zich op het transformeren van personen met overgewicht tot “vet verbrandende machines”. Hierbij onderscheidt dit programma zich van andere cursussen of schema’s doordat het – naar de mening van de samenstellers – sneller werkt. Vet Verliezen 1.0 wil je overtollig lichaamsvet laten verliezen op een snelle en verantwoorde manier met het principe van periodiek vasten.

Wat houdt het programma in?

Vetverliezen102klVet Verliezen 1.0 wil de ban breken met de puur koolhydraatarme of vetarme diëten. Men stelt door juist deze voedingsstoffen te beperken je misschien wel calorieën kwijtraakt maar ook belangrijke voedingsstoffen misloopt. Hierdoor kan je lichaam niet optimaal functioneren om ook af te vallen.

Hiervoor in de plaats poneert het programma het principe van tussentijds of periodiek vasten. Je slaat dus iedere dag een of meerdere maaltijden over, dan wel je eet zeer onregelmatig. Volgens het programma maakt je lichaam zo bepaalde hormonen aan die juist het verbranden van vet bevorderen. Daarbij wordt de aanmaak van de insuline in je lichaam beïnvloed zodat je ook geen nieuwe lichaamsvetten opslaat, ook al eet je veel voeding met koolhydraten en vetten.

Naast het periodiek vasten geeft Vet Verliezen 1.0 ook tips voor het plannen van drinken. Hierbij worden speciaal heilzame werkingen toegekend aan koffie. Verder wordt ook de combinatie van eten en beweging veel aandacht gegeven. Doordat je op bepaalde momenten eet, moet je ook je trainingsmomenten goed plannen. Dit zal dan bevorderlijk zijn voor het afslankproces.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Inhoud van de bestelling

Wanneer je Vet Verliezen 1.0. bestelt, krijg je direct toegang tot alle materialen. Dit bevat onder meer tips voor gezond en tijdig eten, goede dranken tijdens het afslankproces en speciale rekenkaders voor jouw lichaam. Tevens bevat het hoofdboek nuttige recepten, workouts voor het afslanken en verscheidene voorbeeldschema’s.

Ons Oordeel – Vet Verliezen 1.0. review

Dit programma gaat uit van het principe van periodiek vasten. De principes van niet ontbijten en je vetverbranding onderbreken zijn niet in lijn met de gangbare principes van gezond afvallen. Tevens is het wetenschappelijk bewezen dat je stofwisseling juist wel vaart bij regelmatige voeding, terwijl Vet Verliezen 1.0 juist het tegendeel beweert.

Ondanks de nogal betwistbare grondaannames geeft het programma best wel een aantal goede richtlijnen, vooral wat betreft bewegingsvormen. Het grote probleem is echter dat het eetpatroon wat dit programma voorstelt het voor veel mensen moeilijk maakt om de methode te volgen. Door het periodiek vasten krijg je bijvoorbeeld regelmatig te maken met een hongerklop. Je moet dan wel de wilskracht willen hebben om deze momenten te overwinnen.

Het programma van Vet Verliezen 1.0 is via de website te bestellen voor €37. Hierbij is er op dit moment sprake van een aanzienlijke korting.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Over Simone Jansen

Simone Jansen is personal trainer en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de sport- en fitnessbranche. Ze is o.a. bekend van BNR Radio en VIVA.

Plaats een reactie