website statistics

101 Paleo Recepten Kookpakket

Ben je een Paleo enthousiast of gewoon geïnteresseerd in de resultaten van het Paleo dieet? Dan komt dit Kookpakket met 101 Paleo Recepten wellicht als geroepen. Samengesteld door dezelfde makers als de 101PaleoPaleo Revolutie, is dit kookpakket eigenlijk alles wat je nodig hebt om voor lange tijd te genieten van lekkere gerechten tijdens je Paleo dieet. Het is ook een goede aansluiting op alle theorieën over dit dieet en geeft een praktische invulling aan koken binnen het Paleo dieet.

Inhoud van het Kookpakket

Het pakket bestaat niet alleen uit 101 recepten, maar ook uit tal van bonussen die het totaal tot veel meer recepten doen laten uitkomen. Zo krijg je naast de paleo recepten voor ontbijt, lunch en diner, ook beschikking over recepten voor desserts, sauzen, dressings, smoothies en snacks. Alle recepten zijn typisch Paleo, met veel eiwitten, vezels en mineralen. Daarbij bevat het kookpakket ook nog eens maaltijdplanners, boodschappenlijstje en schema’s. Door al deze materialen kunnen we eigenlijk wel spreken van een totaalpakket voor afvallen met een Paleo dieet.

Na online bestelling van het kookpakket krijg je beschikking over het materiaal en kun je direct beginnen met het koken van Paleo gerechten. 101 Paleo Recepten is hierbij een uitstekende praktische aanvulling op het boek de Paleo Revolutie, aangezien het handvatten geeft aan de theorie van dat boek. Door iedere dag aan de slag te gaan met de Paleo recepten zul je gaandeweg overtollige kilo’s verliezen en werken aan een energieker en reiner lichaam. Daarbij ligt er een grote focus op vetverbranding. De omzetting van een koolhydraatrijk dieet naar een eiwitrijk dieet gaat immers gepaard met intensieve vetverbranding. Hierdoor raak je ook die overtollige vetjes en kwabjes op hardnekkige plekken kwijt.

Ons Oordeel

De gerechten van het 101 Paleo Recepten Kookpakket zijn praktisch, lekker en ook nog eens goed door een beginner klaar te maken. Het is hierdoor een prima instructieboek voor recepten binnen het Paleo dieet, ofschoon wij de gerechten ook prima buiten het dieet vinden passen. Je kunt ze bijvoorbeeld ook goed toepassen op een koolhydraatarm dieet. Door de energierijke voedingsstoffen van de gerechten heb je bovendien een extra boost te pakken om iedere dag vol aan de slag te gaan met het dieet.

De gebruikers van dit pakket zijn unaniem positief. Vooral de lekkere recepten worden geroemd. Veel personen melden ook een aanzienlijk gewichtsverlies dankzij het gebruik van dit pakket en het Paleo dieet. Tevens zijn ook veel sporters positief. Het Paleo dieet is een goede aanvulling op intensieve beweging want het blijft je lichaam belangrijke voedingsstoffen geven terwijl je toch overtollige vetten verbrandt.

De vele extra’s maken van dit pakket dat je echt waar voor je geld krijgt. In totaal tellen de extra’s naar meer op dan het basispakket afzonderlijk. Je kunt 101 Paleo Recepten Kookpakket nu online bestellen voor maar €24,95 met alles extra’s erop en eraan.

Plaats een reactie