website statistics

Het 7×7 Afslank Receptenboek

 

Soms werkt een afslankmethode niet zoals je gedacht had. Of reageert jouw lichaam net wat anders dan verwacht. Het 7×7 Afslank Receptenboek stelt hiervoor nu de oplossing gevonden te hebben. Het beweert dat het iedereen 2 kilo per week kan laten afslanken, zonder dat het gevreesde jojo-effect terugkomt. Hierbij wordt bij deze methode vooral gebruik gemaakt van een koolhydraatarm eetpatroon in combinatie met gezond én lekker eten. Het boek, de recepten en de achterliggende methode zijn de afgelopen tijd met een enorme opmars bezig en winnen sterk aan populariteit.

Hoe werkt het?

Het basisprincipe van de 7×7 Afslankmethode is een koolhydraatarm dieet gecombineerd met natuurlijke, gezonde voeding. Het verhogen van je spijsvertering en het versnellen van je vetverbranding zijn belangrijke kerndoelstellingen binnen het boek. Hierbij verstrekt het boek naast informatie en tips ook handzame recepten. Het gaat hierbij om prettig gewicht verliezen, zonder dat je je zou moeten onderwerpen aan een stringent dieet of intensieve oefeningen.

Zoals de naam aangeeft verstrekt het boek tenminste recepten voor iedere dag van de week. Door dit patroon aan te houden gaat je lichaam in de stelling voor vetverbranding. Na een korte periode zul je volgens de samenstellers dan ook langzaam maar zeker overtollig gewicht gaan verliezen. Doordat dit continu beetje bij beetje gaat kun je op deze manier voorkomen dat je na het afslankproces weer aankomt.

Het 7×7 Afslank Receptenboek zet dan ook sterk in op het behouden van je afgeslankte gewicht. Dat je hiervoor ook een lifestyle verandering moet bewerkstelligen is al langer bekend. Dit boek geeft daar echter handvaten aan, en motiveert je tot het zetten van praktische stappen zodat je deze verandering realiteit kan doen laten worden. De auteur, Jasper Alblas, toont daarbij ook persoonlijke ervaringen en voorbeelden met afslanken die worden gedeeld in het boek.

Inhoud van het 7×7 Afslank Receptenboek

Na online bestelling van het boek krijg je direct toegang. Naast recepten bevat het boek veel informatie over voeding en gewichtsverlies en zijn er ook veel leuke anekdotes die je motiveren tot het volgen van de beschreven methode. In het bijzonder worden er tips gegeven voor natuurlijke beweging. cardiotraining wordt afgeraden. In plaats daarvan bevat het boek enkele lichte trainingen die eenvoudig met regelmaat zijn te doen.

Het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas bevat weinig extra’s buiten het boek zelf. Aangezien het boek zelf wel boordevol informatie staat is dit niet echt een gemis, en de geboden informatie bevat veel uiteenlopende onderwerpen. Daarbij wordt het boek voortdurend bijgewerkt aan de hand van de laatste trends met ook een online component. Vooral de hoeveelheid achtergrondinformatie, de boodschappenlijstjes en natuurlijke de recepten zijn in ruime mate aanwezig. Je kunt na bestelling meteen aanvangen met de afslankmethode.

Ons Oordeel

Het 7×7 Afslank Receptenboek is een goede handleiding voor gezond en regelmatig gewichtsverlies. Het is ook bij uitstek geschikt voor het behoud van je streefgewicht. Het boek met de achterliggende methode heeft de ambitie om zelfs een vervanging voor de reguliere diëtiste of voedingsdeskundige zijn. Dat laatste gaat ons iets te ver, maar dat neemt niet weg dat het 7×7 Afslank Receptenboek zeker waardevolle informatie over afvallen bevat.

De recepten die worden gegeven blinken uit in hun eenvoud en toepasbaarheid. Iedereen kan deze gerechten bereiden, wat de methode in het boek vooral erg toegankelijk maakt. De aanwijzingen voor de recepten zijn helder en goed op te volgen. De genoemde bewegingsoefeningen zijn vrij eenvoudig, al kunnen we niet ontkennen dat ze wel heel effectief kunnen zijn. De kern van de 7×7 Afslankmethode van Jasper Alblas is vooral de gezonde voeding op basis van bewust eten. Dit laatste kunnen we alleen maar onderschrijven en is inderdaad een uitstekende basis voor afvallen.

Het boek bevat geen rigoureuze lifestyle wijzingen of aanpassingen in je voeding. Het zijn vooral kleine dingen die je ermee kunt aanpassen zodat je langzaam weer op je ideale gewicht komt. Het 7×7 Afslank Receptenboek is derhalve vooral geschikt voor personen met licht tot redelijk overgewicht.

Je kunt het boek nu direct online bestellen voor €27,95. Hierbij heb je een niet-goed geld terug garantie.

13 gedachten over “Het 7×7 Afslank Receptenboek”

 1. Tot nu toe heb ik allerlei dieten geprobeerd maar ik ben nu nog steeds iets boven mijn streefgewicht. Deze afslankmethode lijkt me heel erg interessant om te proberen. Wel vraag ik me af of dit digitale boek zo maar op de iPad kan geopend worden? Als dat zo is zou ik dat heel handig met koken vinden.

  Beantwoorden
  • Dag Reina, wij kunnen geen inkijkexemplaar verstrekken aangezien wij dit boek niet hebben samengesteld. Je kunt er uiteraard wel naar vragen op de website van het 7×7 Afslank Receptenboek zelf.

   Beantwoorden
  • Je kan het mijne krijgen…dit boek is helemaal niet zo geweldig als hier wordt verteld. als je de hele dag thuis zit en tijd hebt een ontbijt te maken met 7 verschillende ingredienten, is het top..maar de meesten van ons hebben dat niet. Recepten zijn steeds maar voor 1 persoon er staat 1 portie in plaats van gewicht= wat is een portie? Overal zit stevia bij (wat ook gewoon suiker is) en dat komt nog bij groenten die zwlf mierzoet zijn. Plus 7 recepten maanden lang?? Komop!! Echt weggegooid geld!

   Beantwoorden
 2. Hoi Louisa,

  Ik wilde het bestellen maar als ik jou zo hoor dan twijfel, ik dacht dat het simpele recepten waren die je snel kunt bereiden…heb je inmiddels iets beters gevonden?

  Beantwoorden
  • Toch wel gek want ik heb het boek nu al een tijdje en ik ben erg tevreden! Misschien is bovenstaande reactie van iemand die het programma een slechte zin toedraagt? Ik ben inmiddels na 2 maanden alweer bijna 10 kilo kwijt! Je bent misschien wel gebonden aan de recepten iedere dag maar ze werken goed.

   Beantwoorden
 3. Graag wil ik weten of deze vorm van eten ook goed is voor het cholesterol. Ik heb namelijk erfelijk belasting hiervan en het lijkt mij dat je veel vetten binnen krijgt die niet goed zijn om je cholesterol te minderen?

  Beantwoorden
  • Beste Tineke, deze voedingsvorm richt zich hoofdzakelijk op het innemen van gezonde voeding met eiwitten en minder koolhydraten. Het wordt niet aangeraden om veel verzadigde vetten tot je te nemen. In dat kader is het programma in overeenstemming met je eisen.

   Beantwoorden
 4. Hoi hoi is dit boek overal te krijgen? En wat staat er zowel allemaal in? En hoeveel val je ongeveer af kan iemand mij dat vertellen? Gr rieanda

  Beantwoorden
  • Dag Rieanda, het boek is te verkrijgen via de link in het artikel. Op die website kun je meer informatie vinden over de betreffende methode en haar effecten.

   Beantwoorden
 5. Ik heb dit boek aangeschaft en heb er grote spijt van. Nog nooit zo’n onmogelijk boek met afslankrecepten gezien.
  1. Niet uit te voeren door iemand die werkt of kinderen heeft. Voorbeeld: voor werktijd moet je voor de maandag een roerei (ontbijt), smoothie (ochtendsnack), gazpachio(lunch) en paprika met humus(middagsnack) maken. Vervolgens moet je als je thuis komt naast het diner en de avondsnack ook nog ijs als dessert maken; dat nog minimaal 5 uur in de vriezer moet. Praktisch dus onuitvoerbaar. Sommige dingen zal je natuurlijk de dag van te voren klaar kunnen maken, maar met zaken als salades werkt dat niet. Daar komt bij dat sommige producten beperkt houdbaar zijn dus onmogelijk al in het weekend gemaakt kunnen worden, Daarnaast moeten sommige lunchgerechten warm gemaakt/gegeten worden. Onmogelijk om dat tijdens werktijd te doen.
  2. dure recepten
  3. producten niet algemeen verkrijgbaar: amandelmelk, kokosolie, macademianoten, boekweitmeel, pompoenpitten, lijnzaad, chiazaad, boekweitkorrels, amandelmeelcrackers. Recepten kan je dus alleen maken als je in een stad woont. Jammer, want er wordt gezegd dat de producten algemeen verkrijgbaar zijn

  Hoewel de gerechten die ik wel heb kunnen maken lekker waren, is dit boek voor mij verspild geld.

  Beantwoorden
 6. Ik ben wel tevreden terwijl ik ook werk en twee kleine kinderen heb. Eens het kost meer tijd en ik heb er ’s avonds niet altijd zin in maar met voorbereiding is het toch te doen. Nu mijn man ook half mee doet, maar voor wie sommige smoothies te licht zijn maak ik dan andere wat vullendere.

  Amandelmelk, kokosolie etc is volgens mij wel in elke supermarkt te krijgen (bij houdbare melk en soyaproducten) net als lijnzaad, chia en ook wel de dingen die je echt ‘moet’ hebben. Ik woon zelf ook in een dorp.

  Wel ben ik ook veel meer geld aan mijn boodschappen kwijt ook al at ik wel al gezond en niet met pakjes en zakjes.

  Ik had wel graag meer ideeën voor avondeten gehad maar met wat creativiteit lukt dat wel. Ook om het zo aan te passen dat het hele gezin meestal happy is met wat er op tafel komt.

  Ik vind had niet gedacht dat ik met zoveel eten per dag toch nog snel resultaat zou zien, vooral omdat ik een gezond bmi heb. Wel ben ik nog gehecht aan minimaal 1 cheatdag in de werk met stokbrood en andere snelle kh en lekker bier en wijn

  Beantwoorden

Plaats een reactie