website statistics

Afvallen met Nederland

Het totaal afslankprogramma Afvallen met Nederland is nu alweer een aantal jaren actief. En dat met succes, zo stellen ze zelf. Het programma heeft naar eigen zeggen de afgelopen jaren alweer duizenden mensen geholpen om gewicht te verliezen.

Hoe werkt dit programma?

Afvallen met Nederland heeft een heldere werkwijze. De volledige methode loopt voor zo’n 6 maanden. In de eerste 3 maanden wordt er sterke nadruk gelegd op het bereiken van gewichtsverlies. Allereerst wordt er gekeken naar je eetpatroon en hier een alternatief voor gegeven in de vorm van een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet. Daarbij worden er ook oefeningen gegeven die bij je passen.

Na de eerste 3 maanden zul je al enorm zijn afgeslankt. De meeste mensen hebben dan hun streefgewicht bereikt. Hierna zul je je gaan richten op het vasthouden van je streefgewicht; de zogenoemde stabilisatiefase. Dit proces wordt zowel op voedingsniveau als bewegingsniveau aangepakt.

Wat krijg je bij aanmelding?

Je kunt je gratis bij het programma aanmelden, je krijgt dan ook meteen een intake cadeau. Na de intake kun je nog beslissen of je voor het afslankprogramma gaat. Dit kost €7,50 per maand. Het volledige programma van Afvallen met Nederland bevat onder meer recepten voor een half jaar, professionele online begeleiding van een diëtist, video’s met oefeningen, gedrag tips voor afslanken en een online platform waarbij je ook ervaringen kunt uitwisselen met andere afslankers.

Ons Oordeel

Afvallen met Nederland is een echt totaalpakket waarbij alle facetten van het afslanken worden besproken. Het programma doet dit in principe uitstekend. Veel informatie is uiteraard vrij verkrijgbaar op het internet, maar motivatie van een diëtist en een online portal met alle recepten, workouts en tips op een vaste plek heeft toch een echte meerwaarde. De prijs van €7,50 per maand is daarbij relatief erg laag voor wat je allemaal krijgt.

De persoonlijke interactie met de diëtiste is prettig. Ofschoon het contact wel zakelijk en afstandelijk blijft, zul je toch ook echt tips ontvangen die van toepassing zijn op jouw persoonlijk. Dat is dus ook een echte meerwaarde.

Veel personen die Afvallen met Nederland hebben gevolgd zijn ontzettend enthousiast over het programma. Er wordt echt naar je geluisterd en ook een echt goed plan voor je gemaakt om af te slanken. Dit toont zich ook dat veruit de meeste personen die het programma hebben gevolgd er succesvol mee zijn afgeslankt, en bovendien ook nog steeds in staat zijn om hun streefgewicht te behouden.

Je kunt je via de website van Afvallen met Nederland aanmelden voor een gratis intake, of je meteen aanmelden voor het programma zelf. Je kunt hierbij kiezen voor een maandelijks lidmaatschap of direct gaan voor half jaar dan wel een jaar. In deze gevallen krijg je een behoorlijke korting op het programma.

7 gedachten over “Afvallen met Nederland”

 1. Ik heb ben nu een maand bezig met dit afslankprogramma. Aan het begin moest ik erg wennen aan het stramien en de voeding, daarna ging het steeds beter. Nu ben ik echt supertevreden. Ik voel me echt een stuk fitter en ben zichtbaar een aantal kilo’s afgevallen (mijn man zei het zojuist ook!). Vergeleken met andere afslankprogramma’s die ik heb gevolgd is Afvallen met Nederland de beste keuze die ik heb gemaakt.

  Beantwoorden
   • Noot van de redactie: Zoals ze zelf stellen en in onze ervaring is dit programma vooral gestoeld op eiwitrijke voeding en een vermindering van koolhydraten in je eten. Dus vooral veel gezonde salades, gerechten met mager vlees, vis, groenten en veel fruit.

    Beantwoorden
 2. Mag ik zoveel eten als ik wil of zijn er maten. Als ik bv mager vlees of sla wil eten of andere groenten, hoef ik dan niet naar de hoeveelheid te kijken

  Beantwoorden
  • De focus van dit programma ligt veel meer op wat je eet dan hoeveel je eet. Maar uiteraard zijn er ook bepaalde grenzen aan de hoeveelheden.

   Beantwoorden
   • Wat houden de oefeningen in?? Is dat ook een echt stappenplan van beginner tot pro (zoals de FIT methode?) Want de FIT methode is niet echt voor thuis trainen. Deze oefeningen dan wel??

    Beantwoorden

Plaats een reactie