Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Het Afslanken van je Billen

De billen zijn een van de grootste probleempunten als het gaat om afvallen. Mannen vinden vaak de billen het mooiste van het vrouwelijk lichaam en vrouwen komen nu net het snelste aan bij de billen. Afslanken in de billen-zone is dus bijzonder populair, maar echter ook vrij lastig. Er zijn desalniettemin verschillende manieren om het afslanken bij billen te bevorderen. Het vergt alleen discipline en doorzettingsvermogen, maar ook jij kunt het!

Afslanken door te letten op voedingbillen

Voor de hand liggend, maar niet minder waar: het afslanken van je billen doe je onder andere door gewoon af te vallen. Puur plaatselijk afvallen is niet mogelijk, maar je zult wel het meest afvallen op de plaatsen waar je (te veel) vet hebt. Het kan daarbij ook alleen maar een positieve uitwerking hebben voor de rest van je lichaam, indien je overgewicht hebt.

Kies niet voor een dieet waarbij je jezelf uithongert, een zogenaamde crashdieet. Als je jezelf uithongert, gaat je lichaam in de spaarstand zodra je weer normaal gaat eten. Je lichaam gaat dan extra vet opslaan om een eventueel nieuw crashdieet te kunnen ‘overleven’. Uiteindelijk zal je gewicht dus na een crashdieet weer snel toenemen – het alom gevreesde “jojo-effect”. Kies daarentegen voor een dieet waarbij je gezonde en evenwichtige voeding tot je neemt, zoals het South Beach dieet. Gebruik eventueel extra eiwitten om je spieren te beschermen en te voorkomen dat je spieren verliest tijdens het afvallen. Spieren zijn tenslotte zeer belangrijk voor vetverbranding.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Cardio en krachttraining

Drie keer per week een flinke cardio workout zorgt voor een goede verbranding. Het is belangrijk dat je hartslag op het juiste niveau is om de vetverbranding optimaal te laten werken. Laat eventueel bij bijvoorbeeld een sportschool berekenen wat voor jou de beste hartslag is tijdens het sporten. Deze kun je dan tijdens het sporten met een hartslagmeter in de gaten houden. Is je hartslag te hoog, doe het dan rustiger aan. Is de hartslag te laag, dan doe je er nog een schepje bovenop. billen3Goede cardio workouts zijn o.a. hardlopen, fietsen en roeien. Ook krachttraining is bijzonder effectief voor afslanken op billen. Op de sportschool zijn hier specifieke apparaten voor. Door de spieren in de billen te trainen, maak je je billen strak en stevig. Het voordeel van krachttraining is dat de spieren tijdens de rust ook vet verbranden.

Cosmetische ingreep

Heb je bovenstaande tips geprobeerd en lukt het je maar niet om slankere billen te krijgen? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om plastische chirurgie of lasertherapie te ondergaan. Je kunt ervoor kiezen om de billen te laten liften of om bil implantaten te laten plaatsen. Houd er echter wel rekening mee dat dit een kostbare ingreep is en het herstel pijnlijk en langdurig is.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Over Simone Jansen

Simone Jansen is personal trainer en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de sport- en fitnessbranche. Ze is o.a. bekend van BNR Radio en VIVA.

Plaats een reactie