website statistics

Afslankpillen die werken: Wat zijn goede Afvalpillen?

Zoals we eerder schreven zijn veel afslankpillen niet goed voor je lichaam en werken ze vaak averechts. Desalniettemin zijn er ook afvalpillen op de markt die wel positief kunnen bijdragen aan een gezonder lichaam. Het gaat hierbij gewoonlijk over afslankpillen die bestaan uit natuurlijke producten en eigenlijk ook meer gezien moeten worden als supplementen ten behoeve van je gezondheid. De meeste van deze afslankpillen zorgen ervoor dat je je hongergevoel vermindert en dat overtollige stoffen sneller afgevoerd kunnen worden.

Wat zijn de beste soorten afslankpillen?

Je kunt een sterk onderscheid maken binnen de verschillende soorten afslankpillen. Zo zijn er pillen die volledig uit natuurlijk producten bestaan en pillen die in feite uit chemische stoffen bestaan, direct uit de fabriek. Deze laatste groep afvalpillen is eigenlijk altijd af te raden.

Een ander onderscheid is te maken op de vorm van uitwerking die de afslankpillen hebben. Ten eerste heb je pillen die een directe invloed hebben op je lichaam om overtollige kilo’s kwijt te krijgen, zoals laxeermiddelen. Deze soort pillen zijn vaak erg slecht omdat je zo ook goede voedingsstoffen kwijt raakt en je lichaam in een onnatuurlijke situatie raakt. Ten tweede heb je afvalpillen die vooral zorgen dat je je hongergevoel kwijt raakt, zodat je minder eet. Deze vorm van supplementen kunnen nuttig zijn, al is het hierbij van belang dat je deze pillen met mate neemt en niet voor een te lange periode. In ons overzicht hieronder lees je welke soort pillen hiervoor geschikt zijn. Ten derde zijn er meer ondersteunende afslankpillen, die zorgen voor benodigde goede mineralen en vitaminen, terwijl ze zorgen dat je lichaam beter gaan werken om overtollige vetten af te voeren.

Hieronder bespreken we 8 beste afslankpillen die gunstig zijn voor je lichaam, nuttige voedingstoffen hebben en een positieve werking kunnen hebben op je gewichtsverlies.

1. Obisimed Forte

De afslankpillen van Obisimed Forte zijn de enige capsules op onze lijst die ook synthetische ingrediënten bevatten. De reden waarom we het wel opnemen is dat het enorm effectief kan zijn voor gewichtsverlies. Gebruikers zijn razend positief. Het is hierbij vooral aan te raden voor personen die sterk overgewicht hebben en meer dan 10 a 20 kilo willen afvallen. Obisimed Forte zorgt ervoor dat je geen honger meer hebt, waardoor je nooit teveel zult eten en je je goed aan je dieet kunt houden. Daarbij bevat dit afslankmiddel veel vezels die helpen bij de stofwisseling. Uiteraard zul je bij inname je goed aan de voorschriften moeten houden voor het beste en het meest gezonde resultaat.

2. Alli Orlistat

De afslankcapsules van Alli Orlistat hebben inmiddels een degelijke reputatie voor hun effect. Deze pillen bestaan zowel uit synthetische als natuurlijke ingrediënten, die er onder meer voor zorgen dat de opname van vetten wordt verminderd en deze beter worden afgevoerd. De gebieden met een teveel aan vet zullen zo sneller hun vet kwijtraken. Daarbij werken de capsules van Alli Orlistat effectief op gewichtsverlies, dat zorgt voor een verhoogde mate van energie en een langer uithoudingsvermogen. Deze afslankpillen onderscheiden zich door hun snelle effectiviteit. Ze zijn daarom vooral geschikt voor personen met een sterk overgewicht die snel gewicht willen verliezen.

3. Carbuloss

De afslankpillen van Carbuloss hebben zowel voorstanders als tegenstanders en het is dan ook een wat meer besproken product. Carbuloss komt uit de VS waar het door voedingsdeskundigen al jaren wordt gezien als een goede pil voor afslankers. Gebruikerservaringen zijn wel meer verdeeld, waarbij een deel van de gebruikers weinig verbeteringen ziet, maar een ander deel er wel degelijk baat bij heeft. Zo worden onder meer de verhoogde vetverbranding en het meer prettige gevoel bij afslanken geprezen door de tevreden gebruikers. Omdat Carbuloss volledig uit natuurlijke producten bestaat, kun je het in feite zonder risico uitproberen.

Lees ook onze uitgebreide Carbuloss review.

4. Groene Thee Capsules

Zoals we ook in ons artikel over groene thee capsules schreven is groene thee een goede drank voor de afvoer van overtollige afvalstoffen. Door de groene thee capsules is dit nog eenvoudiger toe te passen, op elk moment van de dag. Hierbij zijn de groene thee capsules uiteraard wel een hulpmiddel. Je zult dus nog steeds gewoon gezond moeten gaan eten en wat aan beweging doen. Met groene thee capsules maak je de kans dat je effectief afvalt alleen wel wat groter. Doordat groene thee ook cafeïne bevat krijg je daarnaast van de capsules ook meer energie, wat je kan helpen bij het sporten.

Afslankpillen25. Appelazijn Tabletten

Een andere natuurlijke tablet wat kan helpen voor een gezonder slanker lichaam is een capsule van appelazijn. Een voedingspatroon met appelazijn is immers erg gezond. Appelazijn tabletten zorgen onder meer voor een verbeterde werking van je spijsvertering. Daarbij werken de tabletten met appelazijn erg goed om je hongergevoel te verminderen.

Daarnaast heeft appelazijn het voordeel dat het afvalstoffen sneller weg kan voeren uit je lichaam. Tevens wordt je bloeddruk door het goedje verlaagd. Ook indien je geen zin hebt in voortdurend de zure smaak van azijn bieden de tabletten uitkomst. Ze zijn nagenoeg zonder smaak. Om de appelazijn tabletten in te nemen kun je gewoon combineren met een glas water.

6. Kilokiller

De set afslankpillen van Kilokiller is een vrij verkrijgbaar drogisterij product dat opvalt door de vele positieve reviews. Ook deze tabletten bestaan volledig uit natuurlijke producten. Niet iedereen meldt bij gebruik van de Kilokiller tabletten een verlies van gewicht, maar de algemene tendens is wel dat het een positieve werking heeft. Daarbij wordt het lichaam gezuiverd van slechte stoffen en zorgt het dat het vocht in je lichaam goed kan doorstromen. Bij bestelling kun je ook kiezen voor de Kilokiller voor algemeen afslanken en de Kilokiller voor de platte buik.

Let er ook op dat vooral bij de KiloKiller het per persoon kan verschillen wanneer de effecten zichtbaar zijn. Er worden verschillende looptijden gemeldt. Bij de een kan er al een aanzienlijk verlies van overgewicht optreden na een enkele week, terwijl dat bij andere personen wel een maand kan duren. Geef dus bij gebruik van deze afslankpillen dus niet direct op.

7. Capsiplex

De capsules van Capsiplex bestaan in hoofdzaak uit extracten van chilipepers en paprika. Het voordeel van deze voedingsmiddelen is dat je hongergevoel erdoor wordt je gestild en je metabolisme wordt versneld. Maar hiervoor heb je een erg grote hoeveelheid van chilipepers voor nodig, wat niet erg prettig is om te eten. Capsiplex biedt hiervoor dus een makkelijke uitkomst.

Doordat deze afslankpillen veel scherpe voedingsstoffen in een kleine oppervlak bevatten, wordt je hongergevoel snel op natuurlijke wijze gestild. Dit is dan ook het voornaamste voordeel. Afvallen moet je zelf doen, maar je kunt dus wel heel goed met behulp van de Capsiplex capsules op een praktische en gezonde wijze je hongergevoel onderdrukken.

Lees ook onze uitgebreide Capsiplex review.

8. Trimcaps

Het dieet supplement Trimcaps van Biotalpa heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Door veel gebruikers wordt het als uiterst effectief voor de vet verbranding gezien. Het grote voordeel van de Trimcaps capsules is dat het uit gezonde natuurlijke ingrediënten of extracten bestaat. Zo bevat het een extracten van de cactusplant en geraniumolie. Een ander belangrijke component is bruin zeewier. Als gevolg stellen de samenstellers dat het je ook meer energie geeft en je lichaam goed reinigt. Trimcaps zijn handig mee te nemen in hun capsulevorm en ook op ieder moment goed in te nemen, houd het wel bij een maximum van 6 capsules per dag.

Waar kun je afslankpillen kopen?

Bovenstaande supplementen en pillen kun je gewoon online kopen, zoals aangegeven via de links. Door afslankpillen op deze manier te bestellen ben je vaak goedkoper uit. Maar je kunt natuurlijk ook naar de drogist gaan voor natuurlijke supplementen zoals de groene thee capsules en de appelazijn.

Afslankmiddelen samen met een dieet of programma

Het meest effectief is het gebruik van een of twee van bovenstaande afslankpillen gecombineerd met een dieet. Vooral een koolhydraatarm dieet of eiwitrijk dieet gaat erg goed samen met deze afslankmiddelen. Dit komt omdat je met het dieet ook meteen een lifestyle aanpassing doet en je al praktische stappen maakt om je voedingspatroon in de basis aan te passen. Het hongergevoel dat er bijvoorbeeld bij een koolhydraatarm dieet vaak om de hoek komt kijken kun je dan voorkomen met effectieve afslankpillen. Daarbij zorgen deze afvalmiddelen er dan voor dat je toch eventuele, tijdelijke tekorten in voedingsstoffen kunt aanvullen. Zo zal je je tijdens een dieet meteen ook veel beter voelen.

Probeer ook de besproken beste afslankpillen in combinatie met een bewegingsprogramma als De FIT Methode of het Kettlebell Workout Programma. Zeker als je lichamelijk veel actie onderneemt zullen de supplementen erg effectief kunnen zijn om je de nodige stoffen te geven. Je stofwisseling wordt dan nog verder verhoogd waardoor je ook weer sneller afslankt.

14 gedachten over “Afslankpillen die werken: Wat zijn goede Afvalpillen?”

 1. Onlangs heb ik de tabletten van obesimed forte besteld en gebruik het nu een maand. Het is even wennen, maar het werkt echt! (ook een beetje tot mijn verbazing hoe goed eigenlijk). Geen honger meer op die vervelende momenten, waardoor ik mijn dieet kan volhouden. Ik heb het daarom nu ook een vriendin van mij aangeraden.

  Beantwoorden
  • We raden voornamelijk de afvaltabletten en capsules in het artikel aan. De genoemde tabletten van kruidvat kunnen niet echt kwaad maar hebben ook weinig effect.

   Beantwoorden
  • Dat product is niet heel ongezond, maar veel testgroepen rapporteren een zeer matige werking en vervelende bijwerkingen zoals slapeloosheid etc.. We raden het dus niet aan.

   Beantwoorden
 2. Hello,
  Ik eet al gezond, beweeg toch dagelijks.
  Maar geraak moeilijk mijn buikvet kwijt.
  Welke pillen kan je me aanraden, als extra hulpmiddel ?
  Er zijn toch zeker geen neveneffecten aan ?

  Mvg Sigrid

  Beantwoorden
  • Bovenstaande pillen zijn goed als hulpmiddel bij een afslankmethode. Gebruik ze dus met een goed afslankprogramma (zie ook onze review sectie) wanneer er sprake is van sterk overgewicht. Voor overtollig buikvet is van het extra belang om erbij voldoende te bewegen en minder koolhydraten te eten.

   Beantwoorden
  • Deze combinatie kunnen we niet aanraden. In dergelijke gevallen is het raadzaam om dit te bespreken met de huisarts, aangezien ook de soort en de mate van gebruik meespeelt.

   Beantwoorden
  • Dag Agnes, dit zou geen probleem moeten zijn, al zul je eventueel met verzendkosten te maken kunnen krijgen, afhankelijk van de aanbieder.

   Beantwoorden
  • Dag Denise, over het algemeen is het raadzaam om het bij een enkel afslankmiddel te houden per periode. Echter deze combinatie is geen probleem, zolang je bij de voorgeschreven hoeveelheden blijft.

   Beantwoorden

Plaats een reactie