website statistics

Afvallen door middel van Injecties

We lijken vandaag de dag wel in een science-fiction film te leven als we horen wat de wetenschap allemaal kan achterhalen en kan behandelen. Obesitas en zwaarlijvigheid zijn één van de voornaamste welvaartziektes die we de laatste jaren hebben zien evolueren en waarvan de aanwezigheid in samenleving sterk gestegen is. Het zoeken naar een oplossing hiervoor is een zaak waar voortdurend vele wetenschappers mee bezig zijn. Nu is met de mogelijkheid tot afvallen met injecties er volgens velen een grote stap in de goede richting gezet.

Injectiekuur voor langdurig gewichtsverliesinjecties2

Injectie therapieën die recentelijk zijn ontwikkeld kunnen ervoor gaan zorgen dat je binnen een aantal maanden 2 kledingmaten zal verliezen. Bovendien zouden deze middelen volledig veilig zijn en geen enkel risico’s inhouden. Daarnaast verlaagt het ook nog eens de bloeddruk, wat uiteraard gunstig is voor de algehele gezondheid van een persoon.

Veelbelovende resultaten

De resultaten die de testen opgeleverd hebben met het middel lijken veelbelovend en sterk. De testpersonen zelf zijn er zeer positief over en bevestigen de goede resultaten. De geteste vrouwen zagen hun taille met zo’n 7 cm afnemen en mannen merkten dat hun bierbuik sterk in omvang afnam. Twee van de meest problematische zones dus die blijkbaar zeer doeltreffend konden aangepakt worden door het gebruik van injecties. De testen waren gericht op kortstondige resultaten maar gaven aan dat men na gebruik gedurende achttien maanden nog steeds gewicht verloor.

Vervangingsmiddel voor operaties

Het afvallen met injecties wordt nu al gezien als een zeer grote kanshebber voor de vervanging van gevaarlijke operaties om zwaarlijvigheid tegen te gaan zoals het uitvoeren van maagverkleiningen, het plaatsen van maagringen, enzovoorts. Injecties hebben een veel lager risico en dus een veel betere optie zijn voor mensen die dringend hun gewicht naar beneden willen halen. Een operatie laten uitvoeren houdt namelijk altijd risico’s in, zeker bij zwaarlijvige mensen. Het gebruik van injecties kan deze risico’s wegnemen.

overgewicht3Injecties een middel van de toekomst?

De meeste onderzoeken naar de effecten van injecties voor afvallen zijn nog onderweg. Dit betekent dat men in de nabije toekomst meer zal vernemen over producten die op de markt komen, gebaseerd op injecties. Naast de beschikbaarheid van injecties (al dan niet via de diëtist) speelt natuurlijk ook nog de prijs mee die niet onbelangrijk zal zijn. Het kostenplaatje zal waarschijnlijk toch relatief hoog liggen en waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd zijn. Of er al dan niet een tussenkomst van de ziekteverzekeringen zal zijn is uiteraard alsnog de vraag. Misschien zal dit het geval zijn voor extreem zware personen wiens leven echt in gevaar is door de zwaarlijvigheid. Zekerheid hierover zal men pas krijgen eens het product op de markt is. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Plaatselijk gewichtsverlies door injecties

Je kunt nu met behulp van injecties op bepaalde plekken van het lichaam heel wat vet verliezen. Dit middel werd oorspronkelijk gebruikt om vet uit de bloedwanden te verwijderen, maar door de loop van tijd werd door wetenschappers opgemerkt dat dat deze injecties ook op andere wijzen ingezet konden worden. Door de injecties zal het vet gesmolten worden en wordt dit vet via de bloedbaan verwijderd. Deze injecties zijn niet bedoelt om af te vallen maar wel om plaatselijke vetophopingen weg te werken. Dit kan bijvoorbeeld vet aan de armen, dijbenen, billen zijn. We kunnen dus stellen dat dit vooral een schoonheidsbehandeling is en niet zozeer een behandeling voor mensen met medische problemen. Men gaat bij deze behandeling als volgt de werk: men tekent vooraf de plaatsen af waar de injecties zullen worden gegeven. Daarna geeft men enkele prikken in de zones die moeten behandeld worden. Voor het beste resultaat wordt de behandeling na 3 à 4 weken herhaald.

Voor meer informatie over afvallen met injecties is het raadzaam om je diëtist of huisarts te raadplegen.

2 gedachten over “Afvallen door middel van Injecties”

Plaats een reactie