website statistics

Afvallen in je Gezicht: Tips voor een Smaller Gezicht

Wat is het eerste wat je opvalt als je iemand ontmoet, tegen een oude vriend oploopt of je favoriete artiest op de tv ziet? De meesten onder ons kijken als eerste naar het gezicht. We hebben de neiging om mensen van boven naar beneden te bekijken. Dus het spreekt vanzelf dat als je gezicht en hals slanker lijken, mensen deze verandering meteen zullen waarnemen. Zelfs als je nog veel meer moet afvallen op deze plekken. Gewichtsverlies in het gezicht valt dus snel op. Zo kan een verandering van zelfs een paar kilo al een grote invloed op je wangen hebben.

Wat is de snelste manier om gewicht te verliezen in je gezicht?gezichtgewicht2

Als je voelt dat je gezicht dikker is dan je zou willen, is het mogelijk om je uiterlijk te veranderen. In sommige gevallen kan de dikte van je gezicht genetisch bepaald zijn waarvan je zult moeten accepteren dat het niet anders zal worden.

Indien je overgewicht hebt, zal dit ook van invloed zijn op het vet in je gezicht. Afvallen in je gezicht gaat dan het snelste met een dieet. Helaas is het niet mogelijk om het gezicht alleen te laten afvallen, maar er zijn genoeg dingen die je kunt doen om het vet in je gezicht te verminderen of het er slanker uit laten zien.

Tip 1

Denk na over je houding. Soms kan je op een manier gaan zitten of staan waardoor je een dikker gezicht kunt veroorzaken doordat je een dubbele kin krijgt van jouw houding. Ga zitten of staan in je meest comfortabele houding en houdt je nek en kin naar beneden gericht.

Tip 2

Sta en zit rechtop, zodat je ruggengraat in de juiste lijn staat. Vraag om hulp van een fysiotherapeut of arts als je niet zeker weet hoe je moet staan ​​of zitten om een ​​goede houding te hebben.

Tip 3

Eet gezond. Beperk de hoeveelheid calorieën en -gebruik dat nodig is voor een persoon van jouw lengte, geslacht en leeftijd. Volg de juiste voedingsadviezen om gewicht kwijt te raken.

Tip 4

Ga zorgen dat je afvalt als je overgewicht hebt. Als je gewicht verliest op je lichaam, zult je ook afvallen in het gezicht. Door het volgen van een evenwichtig dieet samen met regelmatige lichaamsbeweging, zal het ongewenste vet in je gezicht verminderen.

Tip 5

Zorg voor voldoende vochtinname. Het drinken van genoeg water zorgt er voor dat je overtollig natrium uitscheidt. Een te veel aan natrium zorgt namelijk voor wallen in je gezicht. Het drinken van genoeg water zal ook helpen om toxines uit je lichaam te verwijderen die er voor zorgen dat je een ongezonde bleekheid krijgt.

Tip 6

Probeer eens oefeningen voor je gezicht. Er zijn meer dan 50 spieren in het gezicht die jij allemaal kunt trainen met wat gezichtsoefeningen. Zie deze oefeningen niet als een wondermiddel.

Probeer gezicht yoga.
Yoga houdingen die kracht van je hoofd vragen, geven een goede training, samen met diepe ademhalingsoefeningen. Het helpt je tevens om jonger te blijven.

X en O
Zeg de X en O vele keren achter elkaar. Deze twee letters dwingen je mond en wangen te bewegen. Herhaal dit zo vaak per dag als je wilt.

Kauwgom
Kauw kauwgom of bubblegum. Door het constante kauwen gebruikt je veel spieren in het gezicht. Je kunt dit ook doen door alles rustig en bedachtzaam te eten.

Tip 7

Gebruik make-up. Met behulp van make-up kunt je bepaalde gebieden in je gezicht ook smaller laten lijken.

Succes met het afvallen in het gezicht!

Tot slot: Een voller gezicht zorgt er vaak wel voor dat een persoon jonger lijkt. Hoe meer vet je verliest, hoe meer de rimpels opvallen. Misschien een reden om toch blij te zijn met je dikke wangetjes?

Plaats een reactie