website statistics

Afvallen met Thee

Thee heeft een helende werking en kan helpen bij het proces van gewichtsverlies. De talloze goede eigenschappen van thee zijn door de jaren heen uitvoerig getest en vele testen hebben uitgewezen dat je door thee te drinken effectief kan afvallen. Met name staat groene thee van alle theesoorten op de nummer één om af te vallen. Door regelmatig thee te drinken, bijvoorbeeld een theepot per dag, kun je de kilo’s aanzienlijk zien verminderen.

tea27

Afvallen met thee is een natuurlijk proces

Thee is van oorsprong een natuurlijk product. Het spreekt hierbij vanzelf dat je met het gebruik van thee niet direct in één keer tientallen kilo’s zal kwijtraken. In feit moet je de inname van thee zien als steun tijdens het proces van het afvallen. Wanneer je met een dieet begint is het goed om het volgende in je achterhoofd te houden: afvallen werkt als je gezonder gaat eten en meer beweegt, waardoor je je vetverbranding gaan stimuleren en deze sneller in werking laat treden. Hierdoor val je af.

Thee helpt om de stress te verlagen

Het drinken van thee heeft niet alleen een helende werking maar ook een stress verlagende werking. Omdat thee van oorsprong een natuurlijk medicinaal product is, zal het helpen om slechte cholesterol te verminderen en je verbranding sneller in werking laten treden, zonder dat je hartslag verhoogt. Het drinken van thee zal je derhalve helpen op 2 manieren: je gaat meer energie verbranden en tegelijkertijd helpen met afvallen omdat je de stofwisseling gaat versnellen.

Hoeveel thee moet je nu precies drinken om effect te hebben?

Afvallen met thee is nu iets niet wat je op één middag kan doen. Het vergt doorzettingsvermogen en herhaling. Je kan beginnen met het aantal koppen koffie dat je per dag drinkt te vervangen door het drinken van thee. Dat is stap nummer één. Echter is het aangeraden om ook niet te overdrijven bij het drinken van thee omdat thee een aantal stoffen bevat waarvan je teveel kunt opslaan in je lichaam. Beperk de thee tot een theepot – ofwel een kleine liter per dag. Omgerekend 4 theekoppen.

Dieet Thee kun je overal krijgen

Thee kun je in elke winkel kopen en het is niet nodig om naar een bepaalde winkel te gaan waar ze exclusief thee verkopen speciaal om af te vallen. Afvallen met thee kun je bijvoorbeeld al doen met gewone thee. Als je jezelf maar aan de normale hoeveelheden houdt.

tea2De 5 beste redenen om af te vallen met thee

• Thee is een natuurlijk product en je bent hierbij er zeker van dat je nadien geen last gaat krijgen van bijwerkingen.
• Het werkt stress-verlagend en bovendien is thee een goedkoop product. Het is dus niet nodig om niet blauw te betalen om af te vallen.
• In veel producten zit een bom van suiker en als je thee drinkt zonder suiker, weet je zeker dat je gezond bezig bent.
• Door het drinken van thee versnel je niet alleen de vetverbranding maar thee stilt ook een beetje het hongergevoel.
• Als je thee wilt drinken hoef je niet speciaal ergens anders heen, je kan het gewoon thuis doen.

Hoe zet je nu de beste thee zodat de voedingswaarden niet kapot gaan?

Thee kan je gemakkelijk klaarmaken maar je kan ook de belangrijkste theeonderdelen snel kapot koken. Daarom is het verstandig dat je de volgende richtlijnen even aandachtig doorneemt: Breng water aan de kook in een waterkoker en als het water gekookt heeft laat het dan even 8 tot 10 minuten afkoelen zodat het water een temperatuur heeft van ongeveer 80 graden. Nu is het water klaar om de thee te laten trekken. Bij deze temperatuur zullen alle theeonderdelen heel blijven en niet kapot gaan door een te hoge watertemperatuur.

Tip! Er is nu ook speciale afslankthee beschikbaar. Het voordeel van deze thee is dat je hongergevoel erdoor sterk wordt verminderd.

Plaats een reactie