website statistics

Back to Basic Afslankplan

Gewoon afvallen. Zo moeilijk hoeft gewicht verliezen namelijk echt niet te zijn. Dit bewijzen we keer op keer op deze website. Nu is er ook het Back to Basic Afslankplan, dat juist ook het simpele van het afslanken probeert te benadrukken. Door de basisbeginselen van het programma uit te voeren en de recepten te bereiden, zal je volgens de schrijvers langzaam maar zeker afslanken. Het afslankplan is gericht op een consistente en verantwoorde wijze gewicht verliezen. Langzaam maar zeker dus.

Backtobasicafslankplan4

Hoe werkt het?

Het Back to Basic Afslankplan is gegrond in een koolhydraatarm dieet. De bedenkers van het plan stellen dat je ermee 2 kilo per week kunt afslanken. Dit wordt bereikt door simpele, natuurlijk voeding en goed uitvoerbare bewegingsoefeningen. Iedere dag bewegen is een startpunt voor het bereiken van een slanker lichaam. Personen met overgewicht kunnen direct beginnen met het afslankplan.

Een ander belangrijk punt bij dit programma is het gebruik van natuurlijke voeding. Je recepten bereid je zonder enige kunstmatige voedingsstoffen, wat al direct een effect heeft op je lichamelijk gezondheid. Met deze extra energie is het ook weer makkelijk om aan de oefeningen te voldoen. Tevens is er hier sprake van een “frontrunner” effect. Ben je eenmaal die eerste kilo’s kwijt dan zal al het afslanken daarna nog sneller gaan, omdat de basis van je gezonde levensstijl juist is.

Wat krijg je bij bestelling?

Na bestelling van het Back to Basic Afslankplan krijg je de beschikking over het boek met daarin de basisprincipes van het programma. Daarbij bevat het boek – uiteraard – een afslankplan met bijbehorende recepten voor iedere dag van de week. Het plan is verder gericht op het volgen van een gezonde levensstijl. Zo krijg je informatie over welke boodschappen je kunt doen, samen met een lijstje per dag. Tenslotte bevat het boek ook tips voor de beste eetmomenten, naargelang de dag van de week.

Ons Oordeel

Het Back to Basic Afslankplan bevat geen radicale of vernieuwende concepten. Het blinkt eigenlijk uit in eenvoud. Wat het echter voorstaat, afvallen met gezonde heilzame voeding, doet het verder uitstekend. De gerechten, menu’s en bewegingsoefeningen zijn gegrond in wetenchappelijk onderzoek en zullen je zeker helpen met het afvallen. Daarbij is alles prima uit te voeren.

Verwacht bij dit plan dus niet zeer snel gewicht te verliezen. Je lichaam gezondere en slanker maken gaat beetje bij beetje, wat ook wel zo gezond is. Er is eigenlijk niets op dit programma aan te merken, al zouden meer praktische recepten natuurlijk altijd welkom zijn. Gebruikers melden een stelselmatig gewichtsverlies door het volgen van dit afslankplan.

Het Back to Basic Afslankplan, inclusief boek en recepten, is online te bestellen voor €26,50.

Plaats een reactie