website statistics

Het BodyWatch Glutenvrij Programma

 

BodywatchVeel Nederlanders hebben last van een glutenallergie of coeliakie, vaak zelfs zonder dat ze het doorhebben. Dat dan de inname van gluten – wat in tarwe en dus ook brood zit – vervelende gevolgen heeft is reeds goed bekend. Maar er is niet altijd een goed programma op de markt dat ervoor zorgt dat personen eenvoudig op een gezond gewicht kunnen komen terwijl ze aan glutenallergie lijden.

Werking van het Programma

Nu is er gelukkig wel het BodyWatch Glutenvrij Programma. Het bedrijf BodyWatch is tevens de bedenker van het succesvolle ZelfSlank Plan. Omdat zij veel verzoeken kregen voor een speciaal dieet dat is toe te passen voor personen met glutenallergie, hebben zij speciaal het Glutenvrij Programma ontwikkeld. Bij het BodyWatch Glutenvrij Programma zijn – uiteraard – veel graanproducten verboden, net zoals zetmeel en bepaalde groepen eiwitten. Verder richt het dieet zich op een positieve instelling met wat wel mag en bijhorende gerechten die je wel met smaak kunt eten.

Als gunstig bijeffect van het programma vermijd je ook veel koolhydraten. Hierdoor heb je de voordelen van een koolhydraatarm dieet en kun je gaandeweg gewicht gaan verliezen. Daarbij zul je met het vermijden van gluten kunnen gaan werken aan de bouw van een krachtiger lichaam. Als vervanging voor gerechten met gluten worden verschillende recepten geboden die geen gluten bevatten.

Inhoud van het Programma

Je krijgt na bestelling van het programma beschikking over een ruim assortiment informatie, tools en coaching. Je ontvangt hierbij onder meer een specifieke handleiding voor het te volgen programma, een besliskaart, vele weekmenu’s, een online menuplanner, een aantal eBooks met recepten en toegang tot het BodyWatch forum. Tevens worden er wekelijks motivationele video’s verstrekt, die ervoor zorgen dat je je aan het programma kunt houden. Alle materialen zijn direct na je aankoop beschikbaar.

Ons Oordeel

Het BodyWatch Glutenvrij Programma is dus hoofdzakelijk geschikt voor personen met een bewezen glutenallergie. Maar het programma is dermate goed opgezet dat ook personen die menen lichte klachten te ervaren bij inname van granen en glutenrijke producten, er goed bij zullen varen. De modules van het plan zijn helder opgezet en er wordt veel materiaal aangeboden.

De kwaliteit die geboden wordt in verhouding tot de prijs vinden wij vrij hoog, zeker als je dat vergelijkt met andere soortgelijke programma’s in de markt. Echter, het ontwikkelen van een speciaal programma voor personen met glutenallergie is niet eenvoudig, maar het BodyWatch Glutenvrij Programma slaagt hier wonderwel in. Wij vinden de recepten binnen het programma ook erg smakelijk. Hierbij valt op dat er veel aandacht is voor de bijzaken als recepten voor ontbijt, marinades of dressing, en voor vegetariërs.

Het Glutenvrij Programma is vooral een totaaloplossing, welke niet alleen geschikt is voor afslanken maar ook voor het verkrijgen van een gezonder lichaam. We kunnen het dus sterk aanraden voor iedereen die last heeft van een glutenallergie.

Je kunt het BodyWatch Glutenvrij Programma nu via deze link met 60% korting bestellen voor maar €37,-.

Plaats een reactie