website statistics

Cursus Natuurlijk Suikervrij

De cursus Natuurlijk Suikervrij is in feite geschikt voor 2 typen personen met overgewicht. Ten eerste is het uitermate geschikt voor personen die lijden aan diabetes. Met de cursus kan deze groep effectief gewicht verliezen én gezond blijven. Ten tweede is de cursus gericht op afvallen door het gebruik van suiker te verminderen. Het is dus ook prima geschikt voor afslankers in het algemeen.

Inhoud van de Cursus

De cursus Natuurlijk Suikervrij leert je een levensstijl zonder de inname van suikers. Het is een feit dat eigenlijk in zeer veel moderne voedingsmiddelen suikers verwerkt zitten. Veel producten in de supermarkt zitten boordevol suikers. Met de cursus kom je erachter hoe je deze suikers kun vermijden en hoe je eenvoudig suikervrij kunt koken.

Onder suikervrij wordt dan ook verstaan: volledig suikervrij. Dus behalve geen klontjes suiker in de thee of koffie, ook de focus op het vermijden van kunstmatig toegevoegde suikers in voedingsmiddelen. Deze zogenoemde geraffineerde suikers, vaak industrieel bewerkt, zijn immers enorm slecht voor je gezondheid en je gewicht. De Cursus Natuurlijk Suikervrij (“40 dagen zonder suiker”) speelt hier goed op in, door juist de goede handvaten te bieden voor leven en eten zonder deze bewerkte suikers.

De gehele cursus bestaat uit een reeks verschillende onderdelen, in totaal 10. Deze delen behandelen elk een belangrijk aspect van het suikervrij gewicht verliezen, zoals informatie over voedingsmiddelen of hoe je bepaalde suikers eenvoudig kunt vervangen. Na bestelling van de cursus ontvang je ook meerdere speciale eBooks en krijg je toegang tot de besloten community.

Ons Oordeel

De invalshoek van deze cursus is duidelijk en de aanpak is dan ook gestructureerd. Het gaat om het verbannen van slechte suikers uit je voedingspatroon. Zoals gesteld zijn er hierbij meerdere methoden die ervoor kunnen zorgen dat je gewicht verliest. De basisprincipes van het programma zijn valide, ofschoon wel wat eenzijdig gericht op suikers. Een link met koolhydraten en calorieën zou beter zijn.

De tips die gegeven worden zijn direct toe te passen en bij iedere fase krijg je een handig overzicht van de te nemen stappen. Je kunt kiezen voor de recepten uit de eBooks. Deze zijn niet nieuw maar wel erg toepasselijk en passen uitstekend bij een suikervrij voedingspatroon.

Reageert je lichaam slecht op suikers of ben je diabetes patiënt, dan is de Cursus Natuurlijk Suikervrij zeker aan te bevelen. Het is daarnaast ook voor een bredere groep personen die willen afvallen goed ingericht. Je zult in ieder geval met deze cursus weer met positieve zin kunnen gaan werken aan het gezonder maken van je lichaam.

Je kunt de cursus Natuurlijk Suikervrij via ons bestellen met een korting van 40%.

1 gedachte over “Cursus Natuurlijk Suikervrij”

  1. Geweldig dieet. Ben net weer begonnen en gaat goed. Hopelijk zijn er mensen die ook net begonnen zijn en ideeën willen uitwisselen. Ik zie het graag tegemoet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie