website statistics

Capsiplex

 

Een van de meer succesvollere afslankpillen op de markt is Capsiplex. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten waarbij de voornaamste paprika en chilipeper zijn. Het wordt daardoor ook wel de peperdieetpil genoemd. Capsiplex is vooral in de Verenigde Staten veelgebruikt. De laatste jaren is het product ook steeds meer populair in Europa.

Hoe werkt Capsiplex?

Capsiplex werkt op het principe dat scherpe of pittige voedingsmiddelen je stofwisseling kunnen verhogen. De temperatuur van je lichaam wordt daarbij hoger waardoor deze het moet reguleren door middel van vetverbranding. Daarbij zorgt de pil ervoor dat je minder snel voeding tot je noemt, omdat je minder honger hebt. De paprika en chilipepers bevatten daarbij ook nog eens veel antioxidanten wat zorgt voor een gezonder lichaam.

Omdat het innemen van scherpe pepers normaliter niet echt handig is, heeft men Capsiplex op de markt gebracht. Zou kun je zonder problemen of vieze smaak toch de voordelen behouden van de pittige kruiden. Een andere voordeel is uiteraard dat je de tabletten kunt innemen op momenten dat jij dat wilt. Daarbij zijn de Capsiplex pillen eenvoudig te bewaren. Het product is eenvoudig te bestellen via de website van Capsiplex. Je krijgt de pot na bestelling binnen een aantal dagen thuisgestuurd.

Ons Oordeel

Het idee dat pittig voedsel bevorderlijk is voor afslanken is absoluut niet nieuw. In dit opzicht kun je Capsiplex nauwelijks revolutionair noemen. Maar effectief is het wel. Een testpanel van 25 personen rapporteerde over de gehele linie aanmerkelijk minder voedselinname, een gezonder lichaam en kilo’s gewichtsverlies per week. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat deze personen er ook een gezonde levensstijl op nahielden. Desalniettemin waren de effecten van Capsiplex tenminste positief.

Uiteraard staat Capsiplex niet op zichzelf. Het is immers een hulpmiddel en geen totaalpakket. Wij raden het dan ook aan naast andere manieren van gewichtsverlies, zoals veel bewegen en gewoon gezond eten. Doordat de pil slechts natuurlijke voedingsstoffen bevat heeft het alleen positieve effecten en is er geen gevaar vanwege kunstmatige voedingsstoffen. Wij kunnen het dus als supplement iedereen aanraden die bewust en op gezonde wijze gewicht wilt verliezen. Daarbij is het ook nog eens erg makkelijk mee te nemen als je op stap gaat.

Capsiplex is in al haar vormen via hun website te bestellen. Een hele pot capsiplex kost 30 euro.

Plaats een reactie