website statistics

Carbuloss met Lipo 13

Carbuloss en het aanverwante product Lipo 13 zijn uit de VS komen overwaaien, waar het bekend is geworden door “Dr. Oz”. Zowel Carbuloss als Lipo 13 zijn potten met capsules die je dagelijks moet innemen om af te slanken. De functies zijn wel verschillend. Zo blokkeert de inname van Carbuloss dat koolhydraten niet door je lichaam worden verwerkt, maar direct worden afgevoerd. Lipo 13 daarentegen heeft als functie dat je meer vetten verbrandt en je hongergevoel vermindert. De combinatie van Carbuloss en Lipo 13 zou er dan voor moeten zorgen dat je aanzienlijk afslankt.

Over Carbuloss en Lipo 13

De capsules van Carbuloss bevatten ingrediënten die in de natuur te vinden zijn. Er wordt onder meer groene thee, bruine algen en witte bonen extract gebruikt, stoffen waarbij men stelt dat deze gunstig werken op het lichaam en de opname van koolhydraten tegengaan. Lipo 13 bevat een stuk meer diverse hoeveelheid elementen. Naast ook weer groene thee wordt onder meer guarana, yerba mate, l-carnitine en citrin genoemd. Citrin is hiervan vooral bekend om haar vetafbrekende kwaliteiten.

De fabrikanten van Carbuloss en Lipo 13 raden aan om iedere dag tenminste 1 capsule in te nemen, met daarbij een maximum van 3 capsules per dag. Hierbij wordt tevens aangeraden om de pillen in te nemen voordat je gaat eten, zodat deze beter door het lichaam kunnen worden opgenomen. Zowel Carbuloss als Lipo 13 zijn te bestellen bij een online drogist. Na de aankoop van het product wordt het binnen een aantal dagen naar je toegestuurd. De potten met capsules zijn hierna voor lange tijd houdbaar.

Ons Oordeel

Net zoals bij veruit de meeste afslankcapsules of pillen zijn we hier ook niet enthousiast over dit product. Vermageringspillen zijn immers slecht voor je gezondheid, werken kunstmatig en zorgen normaliter niet de je kunt afvallen voor de lange termijn. Personen die met pillen gewicht hebben verloren hebben gewoonlijk de grootste moeite om hun streefgewicht te behouden. Dit is ook het geval bij Carbuloss en Lipo 13.

Een positief punt van Carbuloss en ook Lipo 13 is dat ze alleen zijn samengesteld uit natuurlijke producten. Hierdoor is het ook weer niet zo dat je jezelf rommel toedient. Maar uit de testpanels blijkt dat ofwel de capsules niet goed werken, of wel dat er wel gewichtsverlies ontstaat maar dat de proefpersonen zich er niet goed bij voelen. Ons advies derhalve is: laat deze capsules links liggen en ga voor meer natuurlijke methoden om af te vallen. Dit kost misschien wel wat meer moeite, maar dan heb je ook een blijvend resultaat met een slanker lichaam.

Ben je desalniettemin geïnteresseerd in Carbuloss en/of Lipo 13, dan kun je deze bij wel iedere grote online drogist kopen, of zelfs bij Bol.com.

Plaats een reactie