Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Modifast

ModifastHet bedrijf Modifast is vooral bekend vanwege haar maaltijdvervangers. Maar Modifast biedt ook meer dan dat alleen. Je kunt op de website kiezen tussen 4 uitgemeten afslankprocedures, waarbij je volledig wordt begeleid door middel van een voedingsprogramma en persoonlijke coaching. Modifast heeft een sterke mond op mond reclame, waardoor het een van de meer populaire hulpmiddelen voor afslanken is.

Hoe werkt Modifast?

De kern van Modifast zijn de proteïnerijke maaltijdvervangers. Door deze vele eiwitten tot je te nemen heb je sterk minder honger maar een hogere verbranding. Het resultaat is stelselmatig gewichtsverlies. Daarbij zorgen eiwitten voor een verhoogde mate van energie en gezonde spieren. Tevens worden aan de maaltijdvervangers van Modifast extra mineralen en vitaminen toegevoegd.

Hierbij zijn er 4 verschillende Modifast afslankmethoden om te kiezen. Deze 4 programma’s zijn verschillend in hoe je wilt afvallen en of je snel en rigoureus wilt afslanken of meer langzamer en natuurlijker. Zo biedt de lijn Modifast Intensive een stringent programma voor afvallen. ProtiPlus is daarentegen juist gericht op een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Verder heeft men Modifast Snack&Meal, wat vooral geschikt is voor licht en rustig afvallen, en Modifast Laboratoires, waarbij de nadruk ligt op voedingssupplementen. De keuze voor een van deze programma’s is vooral afhankelijk van je eigen voorkeur en hoe snel je wilt afslanken. Het ProtiPlus programma is het programma met de meeste volgers in Nederland.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Wat krijg je bij Bestelling?

Na bestelling van een Modifast programma kun je direct beginnen met het online gedeelte. Hierbij krijg je ook veel informatie over afslanken met de Modifast middelen. Daarnaast krijg je het eerste pakket met maaltijdvervangers thuisgestuurd, waarbij je regelmatig een nieuw pakket ontvangt. Door middel van een eigen login code heb toegang tot het online coaching en kun je je voortgang bijhouden. Tenslotte krijg je toepasselijke recepten voor de maaltijdvervangers cadeau.

Ons Oordeel

Hoewel het principe van maaltijdvervangers een beetje ouderwets aandoet, kan het nog steeds erg goed werken. Maaltijdvervangers zijn er immers speciaal op ingericht om je een vol gevol te bezorgen terwijl je weinig calorieën binnenkrijgt. Je kunt dit ook bewerkstelligen met normaal proteïnerijk voedsel, maar dat is vaak bewerkelijk en niet altijd even makkelijk. Wel kunnen maaltijdvervangers door de loop van tijd wat kunstmatig aan gaan doen.

De diversiteit van de maaltijdvervangers is een pluspunt, al is er uiteraard altijd de wens voor nog meer variëteit. Over het algemeen voldoen de pakketten uitstekend en is er voldoende keus. De online coaching is vrij standaard, maar doet het goed om je te motiveren. Verwacht er verder niet te veel van. Tevens worden er – afhankelijk van het soort Modifast programma dat je kiest – weekmenu’s verstuurd, waardoor je eenvoudig iedere dag het juiste kunt eten.

Wij raden vooral Modifast Intensive of ProtifPlus aan. Deze hebben zich bewezen het snelst en het meest effect te hebben. Je kunt het Modifast programma online bestellen, waarna je het gekozen pakket krijgt thuisgestuurd.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Over Simone Jansen

Simone Jansen is personal trainer en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de sport- en fitnessbranche. Ze is o.a. bekend van BNR Radio en VIVA.

Plaats een reactie