website statistics

De Kettlebell Workout

Een nieuwe trend is het doen van zogenaamde Kettlebell Workouts om gewicht te verliezen. Kettlebells zijn in feite ronde gewichten met een handvat eraan. Het is dus niet hetzelfde als de kleine haltertjes of dumbbells bij de fitness, maar het lijkt er wel een beetje op. Het grote voordeel van Kettlebells dat het gewicht anders verdeeld is, waardoor je effectiever bepaalde spieren kunt trainen, zoals die van de armen of buik. Wanneer je dus overgewicht hebt op een of meer van deze plekken, dan kunnen Kettlebell workouts je erg goed helpen.

Het Kettlebell Workout Programma

In Nederland zijn er verschillende programma’s voor speciaal daarop ingerichte workouts op de markt. Dit Kettlebell Workout programma van Jesse van der Velde is er hier een van. Je kunt deze workout in verschillende gewichtklasses doen, van 4kg tot 16kg. Vrouwen kunnen het beste beginnen met de 4kg of 8kg workout, terwijl voor mannen de 12kg of 16kg het meest geschikt is.

Binnen dit programma krijg je zeer veel oefeningen en instructies om te bewegen met de Kettlebell. Hierbij ligt de focus op de “moeilijke” delen van het lichaam, zoals de buik, taille, billen en benen. Tevens krijgen je armen natuurlijk ook een zeer goede workout. Over het algemeen zijn de workouts voor je hele lichaam effectief en zul je na de oefeningen een verhoogde conditie hebben.

Door middel van het Kettlebell Workout programma werk je in een hoog tempo aan de verbranding van je overtollige vetten. Het is een vrij intensief programma, maar de resultaten zijn dan ook zeer snel te zien. Binnen een aantal weken zul je al een aanzienlijk slanker lichaam kunnen aanschouwen. Daarbij werk je met de kettlebells aan een strakker, gezonder en energieker lichaam. De Kettlebell Workout is vooral geschikt voor personen die met een sterk afslankprogramma aan de slag willen en binnen korte tijd aanzienlijk willen afvallen.

Wat krijg je bij Bestelling?

Dit Kettlebell Workout programma verstrekt je na aankoop de benodigde kettlebells een set online DVDs en een volledig coachingsprogramma. Voor de kettlebells kunnen je kiezen tussen verschillende categorieën, afhankelijk van zwaarte. Voor vrouwen wordt er 4 tot 8 kilo aangeraden en voor mannen een gewicht van 12 tot 16 kilo. Ben je ongetraind dan kun je het beste beginnen in de lichtste klasse.

De DVD set bestaat uit 4 verschillende DVD’s, elk met een specifiek thema. De eerste DVD betreft het algemen vet verbranden plan. De tweede en derde DVD geven specifieke oefeningen voor respectievelijk de buik en benen. De vierde DVD geeft trainingen voor het gehele lichaam en voor je algehele conditie.

Naast de kettebells en de DVD’s zijn er tevens veel extra cadeau’s bij je bestelling. Zo ontvang je een bonus DVD voor een ultrasnelle vetverbranding en 2 handige Ebooks met achtergrondinformatie. Tenslotte krijg je na bestelling ook persoonlijke begeleiding voor het volgen van het Kettlebell programma.

Ons Oordeel

Het principe van het gebruik van Kettlebells is interessant en er zijn veel personen die het succesvol gebruik voor het behouden van gewicht. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat het vooral effectief is voor de vetverbranding bij de buik, taille en armen. Dit zijn de vaak genoemde hardnekkige plekken. Dat het programma nu juist deze probleemdelen aanpakt is dus erg positief.

De eerste resulaten van het Kettlebell Workout Programma zijn uitstekend. Je moet er wel voor blijven gaan en dat kan soms wel eens lastig zijn. Planning is hierbij belangrijk. Positief is de geld terug garantie indien je niet tevreden bent. Hierdoor is het uitproberen eigenlijk zonder risico (afgezien van de moeite).

Je kunt het Kettlebell Workout Programma nu via ons met korting online bestellen voor €107,-. Je krijgt voor deze prijs veel terug. Naast de grote fysieke kettlebells en de DVD set, krijg je hiervoor ook eBooks en toegang tot een volledig online trainings- en coachingsprogramma.

1 gedachte over “De Kettlebell Workout”

  1. Ik heb naar aanleiding van deze review het pakket besteld en het is inderdaad zoals beschreven. De kettlebells zijn van goede kwaliteit. Ik ben nu op zo n 1/3e van het programma en tot nu toe vind ik het erg leuk. Er is dan ook al een aantal kilo afgegaan. Bedankt!

    Beantwoorden

Plaats een reactie