website statistics

Datingtips voor Volslanke Mensen

Op elk potje past een dekseltje, wordt er vaak gezegd. Elke dag vinden mensen elkaar in een flirt, relatie of een date. Veel mensen vinden liefde het belangrijkste wat er is, maar wat als je je door je gewicht te onzeker voelt om te kunnen gaan daten? Hieronder vind je een aantal datingtips voor volslanke mensen.

 

Onzekerheid

Volslanke mensen zijn vaak onzeker over hun lichaam, vooral over hun gewicht. Als je onzeker bent of als je niet lekker in je vel zit, is het lastiger om open te staan voor nieuwe relaties. Wat je moet onthouden is dat leeftijd, gewicht en lengte maar getallen zijn. Wat echt meetelt in een serieuze relatie is jouw binnenkant, jouw personaliteit en karakter. Geloof in je sterke punten en werk aan je zwakke punten, maar hou vooral je kin omhoog!

Wordt zelfverzekerder

Het is niet makkelijk om snel over je onzekerheid heen te komen. Als je je vooral onzeker voelt over je gewicht, is het het beste om te beginnen met het juiste dieet. Als je dit al doet is er geen reden meer om onzeker te zijn, je hebt al een belangrijke stap gezet en daar mag je trots op zijn. Bezig zijn met afvallen zal je al een boost geven omdat je bezig bent met jezelf te verbeteren. Geloof in jezelf en in je sterke punten, sta in de ochtend op met de gedachte dat je de hele wereld aankunt! Als je zelfverzekerd bent zul je merken dat anderen sneller op je afstappen, wie weet vind je zo wel iemand die je heel gelukkig kan maken!

Een open houding

Zoals eerder vernoemd is een open houding een van de belangrijkste tips in dating. Een open houding neem je aan door je veel te laten zien in bijvoorbeeld het uitgaansleven. Ga eens een keer naar de kroeg of naar de bioscoop, wees spontaan en je zult al snel nieuwe mensen leren kennen. Je zult geen of weinig nieuwe mensen leren kennen als je elke avond thuis zit. Ga dus wat vaker de deur uit en grijp elke kans aan om nieuwe mensen te ontmoeten. Ben je niet zo’n nachtdier dan is het een goed idee om je aan te sluiten bij verenigingen of clubjes, het liefst waarbij je ook je hobby’s kunt uitoefenen.

Een beetje hulp van je vrienden

Als je al weet van jezelf dat je veel te verlegen bent om zo maar mensen aan te spreken in de kroeg, is het een goed idee om iemand mee te vragen. Heb je een vriend of vriendin die erg extravert en juist mondig is? Neem diegene een avondje mee en zie hoe hij of zij het aanpakt, onthoud dit en je kunt dit de volgende keer gebruiken! Je kunt een hoop leren van andere mensen, zolang je je maar extravert opstelt!

Datingsites

Lukt je het maar niet om iemand in het uitgaansleven te leren kennen die je hartje wat harder laat kloppen? Dan is er tegenwoordig altijd nog het fenomeen wat online daten heet. Het is heel simpel en je hoeft er de deur niet voor uit. Er zijn speciale websites voor volslanke mensen, maar dat is natuurlijk niet noodzakelijk. Ook als je zoekt binnen de mainstream datingsites, dan kun je al snel leuke contacten vinden die bij je passen.

Blijf eerlijk

Datingtips2De verleiding is al snel groot om jouw online profiel iets mooier te maken dan de werkelijkheid. Natuurlijk mag je je mooiste foto’s uitkiezen en misschien zelfs een beetje bewerken. Maar maak het niet te bont, lieg niet over je baan en verzin geen karaktereigenschappen. Als je niet alles op internet wil zetten – wat zeer begrijpelijk is – kun je datgene het beste gewoon niet vermelden. Hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe groter de kans is dat je iemand vindt die ook echt bij je past. Wanneer je iemand ontmoet die je leuk lijkt, kun je altijd nog deze informatie delen.

Tot slot

Kort samengevat zijn de belangrijkste tips voor volslanke mensen in dating om zelfverzekerd te zijn, een open houding op te stellen en overweeg de optie van online daten. Onthoud dat je karakter en eigenschappen de punten zijn die tellen in een lange-termijn relatie. Als je niet tevreden bent met jezelf kun je toch het beste de volgende stap zetten. Die volgende stap is afvallen én/of het accepteren van jezelf. Zoals Marilyn Monroe deze wijze woorden sprak:” Je moet altijd, altijd, altijd in jezelf geloven. Want als jij dat niet doet, wie dan wel?”

Plaats een reactie