website statistics

De Paleo Planner

 

PaleoPlannerHet paleo dieet is met een sterke opmars bezig. Er komt steeds meer goed Nederlands materiaal op de markt, zoals het onlangs door ons besproken boek De Paleo Revolutie. En nu is er ook een speciale online community genaamd De Paleo Planner, door dezelfde makers als het boek. Met de Paleo Planner is getracht een meer interactieve omgeving te creëren omtrent het paleo dieet.

Wat is de Paleo Planner?

De Paleo Planner is een online community voor personen die het paleo dieet volgen of geïnteresseerd zijn om dit dieet te gaan volgen. Binnen de Paleo Planner kun je honderden paleo dieet recepten bekijken, dagmenu’s downloaden en vragen stellen aan specialisten over het dieet. Het heeft als doel om dé online community te worden voor iedereen die interesse heeft in het paleo dieet. De Paleo Planner wordt vanuit dit principe voortdurend bijgewerkt zodat er steeds meer nieuwe informatie beschikbaar wordt voor gebruikers.

Een specifieke gemeenschap voor het paleo dieet is nuttig, mede omdat er niet altijd voldoende kennis en recepten voor het paleo dieet in Nederland aangeboden worden. Met het paleo dieet heb je daarbij soms het probleem dat je je vrij strikt aan de voedingskeuze moet houden, wat bij het boodschappen doen niet altijd eenvoudig is. De Paleo Planner helpt je hierbij door op een handige wijze boodschappenlijstjes aan te bieden via de website en de speciaal daarvoor ingerichte mobile app.

Ons Oordeel

Het grote voordeel van deze online community is dat je ook ervaringen kunt uitwisselen met andere personen die het paleo dieet. Daarbij is het dynamisch. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een eBook wordt binnen de Paleo Planner de keuze aan recepten voortdurend vergroot, aangepast en bijgevuld. Dit maakt dat je de Paleo Planner voor een langere periode kunt gebruiken.

De Paleo Planner is nog niet lang geleden opgestart dus is het aantal leden nog niet zo hoog, nu in de enkele honderden. Maar we hebben vernomen dat de groei reeds sterk is. Ongeacht het aantal leden kun je er in ieder geval je voordeel doen met de fijne online coaching, de keur aan recepten en de handige dagmenu’s. Tevens kunnen wij niets anders dan lof hebben voor de vormgeving.

Wil je ook beginnen met het paleo dieet of ben je geïnteresseerd in wat het allemaal voor je kan doen? Dan is beginnen met de Paleo Planner zeker een goede keuze. Het is vooral handig als interactieve community, waarbij er voortdurend nieuwe recepten worden toegevoegd.

De Paleo Planner kost nu tijdelijk €9,99 per maand. Je kunt je altijd afmelden en als je niet tevreden bent dan krijg je je aankoopbedrag terug.

Plaats een reactie