website statistics

Reduxan

Reduxan is een afslankmiddel dat afkomstig is uit de VS maar in Duitsland wordt geproduceerd. Een standaard pakket Reduxan bestaat uit een deel Reduxan shakes en een deel Reduxan afslankpillen. Volgens de samenstellers van dit product gaat het de opname van vet tegen en zou als gevolg je gewichtsverlies kunnen opleveren zonder dat je hiervoor op een sterk dieet moet of veel hoeft te bewegen.

Hoe werkt Reduxan?

Zowel de shakes als de afslankpillen van Reduxan bestaan volgens de fabrikanten puur uit natuurlijke elementen. Er zijn dus geen chemische ingrediënten aan het product toegevoegd. Je kunt de shakes dan gebruiken om bepaalde maaltijden te vervangen, terwijl je de pillen inneemt tijdens de gewonere maaltijden. Zo kan er tot 800 calorieën per dag door je lichaam worden geblokkeerd. Een goede afwisseling tussen de twee elementen is raadzaam, maar volgens de fabrikanten niet noodzakelijk.

Je kunt het volledig pakket van Reduxan online bestellen, maar de shakes of afvalpillen zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Je kunt hierbij ook kiezen voor een kuur van 15 dagen of 30 dagen. Nadat je de producten thuisgestuurd hebt gekregen, wordt aangeraden om tenminste 3 maal daags de shakes als maaltijdvervanger in te zetten. Voor de afslankpillen geldt hetzelfde; er wordt hiervoor 1 pil per ochtend, middag en avond voorgeschreven. Je hongergevoel daalt dan sterk en na afloop van de Reduxan kuur zou je dan aanzienlijk gewichtsverlies moeten zien.

Ons Oordeel

Zoals wij al veelal eerder schreven zijn wij sterk tegen het gebruik van pillen om af te vallen. Niet alleen is het gebruik van afslankpillen onnatuurlijk en ongezond, maar zorgen ze ook voor het gevreesde jojo-effect. In andere woorden, gewicht dat je verliest door middel van afvalpillen zit er binnen de kortste keren ook weer aan, omdat je geen daadwerkelijke veranderingen in je voedingspatroon en levensstijl hebt gedaan. Ze onderdrukken alleen je hongergevoel.

Voor het gebruik van juist de afslankpillen krijgt Reduxan dus een sterke min. Daarbij bevatten deze pillen geen echte chemische elementen, maar de natuurlijke basis bestaat wel uit bepaalde chemische samenstellingen die derhalve toch ongezond zijn voor het lichaam. De Reduxan shakes als maaltijdvervanger zijn van iets betere kwaliteit. Deze kunnen goed dienen als maaltijdvervanger. Als je voor maaltijdvervangers wilt gaan zijn er desalniettemin veel betere en gezondere maaltijdvervangers in omloop, zoals Modifast, of kun je ook prima je eigen gezonde shakes maken.

Al met al is het gebruik van een pakket Reduxan geen aanrader. Ben je toch geïnteresseerd, dan kun je op de website van Reduxan meer informatie vinden.

Plaats een reactie