website statistics

De Superverbrander Methode

De Superverbrander Methode is zoals de naam reeds aangeeft gericht op het versnellen van de stofwisseling. Door je metabolisme te verhogen worden afvalstoffen immers sneller afgevoerd, waaronder ook die vervelende overtollige vetten. Het is een wetenschappelijk beproefde insteek voor afvallen. Het team achter de Superverbrander Methode stelt dat je ermee binnen 2 maanden gemiddeld zo’n 8 kilo kunt verliezen. Tevens stellen ze dat je er een mooier huid mee krijgt en er meer energie door krijgt.

Hoe werkt de Superverbrander Methode?

Het grootste deel van de Superverbrander Methode bestaat uit speciale bewegingsoefeningen, de een wat lichter dan de ander. Verder krijg je nuttige voedingstips, waaronder speciale menu’s en recepten voor een gezonde inname van voeding over de dag. Er wordt ook goed aandacht besteed aan het mentale aspect, zoals het aanpakken van “emotie-eten” en het motiveren om je te laten beginnen met het afslankproces. In hoofdzaak wordt je door middel van een intensief coachingsprogramma een lager gewicht bezorgd. De meeste coaching vindt plaatst via video’s.

De Superverbrander Methode bestaat uit 4 verschillende delen, elk opeenvolgend aan deel te nemen. In het eerste deel ga je in op je motivaties voor een gezond gewicht en hoe je je ideale gewicht kunt bereiken. In het tweede deel ontdek je wat het beste eetpatroon voor jou is. Gedurende het derde deel wordt de hormoonhuishouding besproken, met daarbij tips om dit weer in balans te brengen. In de laatste fase ga je in op hoe je je ideale gewicht ook kunt behouden.

Wat krijg je bij bestelling?

Je kunt bij online bestelling van de Superverbrander Methode kiezen tussen 3 vormen van het programma: een online versie, een fysieke versie of een combinatie van deze twee. Bij de online versie van de Superverbrander Methode krijg je toegang tot het online portal met onder meer veel instructievideo’s, online werkboek, recepten en live coaching. Kies je voor de fysieke versie dan krijg je een 8-delige DVD-set en een groot werkboek thuisgestuurd.

Als bonus bij je bestelling krijg je ook het boek 30-dagen Dieetplan, dat ook nog eens 120 gerechten bevat, met daarbij recepten voor ieder deel van de dag. Het programma hanteert een bestelgarantie, ben je dus niet tevreden dan krijg je je geld terug. Na bestelling kun je in principe direct aan de slag met het programma.

Ons Oordeel

De Superverbrander Methode is bij uitstek geschikt voor personen met overtollig buikvet of vetophopingen op de dijen. Op deze plekken zijn de effecten van de methode het beste zichtbaar.

Bij de testpanels werd goed gereageerd op de Superverbrander methode. Men vond de activiteiten plezierig. De bewegingsoefeningen werden soms als zwaar beschouwd, maar uiteindelijk wel als zeer nuttig. Het grootste deel van de proefpersonen meldden een verlies van gewicht na 1 maand, zo tussen de 3 en 5 kilo gemiddeld.

Al met al zien we de Superverbrander Methode als een prima aanpak voor het overschot aan kilo’s op de buik, heupen en dijen. Heb je hier last van en wil je er vanaf, dan is het zeker van nut om dit programma in huis te halen.

Je kunt de Superverbrander Methode nu via deze link bestellen met een korting van 25%.

Plaats een reactie