website statistics

De Vetkiller Workout

 

Vetkiller WorkoutDe naam klinkt misschien wat trendy en Amerikaans. Maar de samenstellers van dit online programma komen gewoon uit Nederland. De Vet Killer Workout is vooral een fysiek programma om gewicht te kunnen verliezen. Je krijgt binnen dit programma verschillende curussen die elk een maand lang duren. Naar eigen zeggen zul je al binnen 2 weken aanzienlijke resultaten kunnen ervaren.

Hoe werkt het?

De Vetkiller Workout is gebaseerd op het principe dat zo lang je bepaalde hormonen stimuleert door beweging, je ook eenvoudiger overtollig vet kwijt kan raken. En dat in het bijzonder op die plaatsen van je lichaam waar je dat nou juist zo graag wilt kwijtraken, zoals armen, bovenbenen, buik en billen. Men heeft op basis hiervan een volledig trainingsprogramma samengesteld dat voor iedereen toegankelijk is. Voor zowel beginners als gevorderden dus. Hierbij ligt de nadruk op het verminderen van vet, het verhogen van je BMR en het strakker maken van je huid.

In het bijzonder is de Vet Killer workout opvallend omdat je alle oefeningen zonder extra materialen kunt uitvoeren. Hierdoor is het geschikt voor iedere moment en op iedere plek. De trainingen duren elk minder dan een half uur, waardoor ze ook redelijk in een drukke planning te passen zijn. Voor het volgen van elke oefeningen kun je de uitgebreide instructies volgen, in zowel video als in tekst. Na een maand trainen met de Vet Killer workout zul je volgens de samenstellers al 5 tot 15 kilo kunnen afvallen en je lichaam veel strakker maken.

Wat krijg je na bestelling?

Na online bestelling van de Vetkiller Workout krijg je direct toegang tot alle materialen. Deze kun je dan downloaden of online bekijken. De volledige set bestaat uit een groot aantal video’s, eBooks en trainingsschema’s. Het pakket is in zijn volledigheid op de website met aanzienlijke korting te verkrijgen.

Ten eerste krijg je beschikking over het volledige online bewegingsprogramma’s de Vet Killer 320 workout en de 360 workout. Deze bevatten onder meer handig oefeningsschema’s, waarbij iedere training van het schema wordt verduidelijkt met video-instructies. Tevens kun je alle trainingen ook in PDF teruglezen. In totaal zitten er meer voor 2 maanden afwisselende trainingen in het pakket. Verder ontvang je een nuttig ebook over cardiotrainingen, zoals hardlopen, samen met ook speciale oefeningsschema’s voor cardio.

Ons Oordeel

Erg handig is dat je de trainingen binnen dit programma zonder hulpmiddelen kan doen. Dit maakt het zeer flexibel en direct toe te passen. Tevens is het geboden materiaal (vooral de video’s) van hoge kwaliteit. Wij vinden het vooral erg goed dat alle lichaamsdelen evenredig worden behandeld. Zo zijn er verschillende oefeningen voor billen, benen, buik, armen en rug. De workouts duren elk maximaal 25 minuten, waardoor ze goed vol te houden zijn.

Wij hebben de Vet Killer Workout een maand lang laten uitproberen. De resultaten zijn erg positief. In ons testpanel werd gemiddeld zo’n 5 kg gewicht verloren. Dat is aanzienlijk. Natuurlijk is dit ook voor een deel te danken aan het feit dat je sowieso aan het bewegen bent. Maar tevens werden de vetophopingen in de taille en bovenarmen echt verminderd, totdat de huid mooi strak werd.

De Vet Killer Workout is vooral een fysiek programma. Het is dus niet geschikt wanneer je je vooral wilt richten op het aanpassen van je voedingspatroon. Maar het nu eenmaal zo dat sport en beweging een extreem goede hulp zijn om gewicht te kunnen verliezen. De Vet Killer Workout is hiervoor een zeer goed programma dat we dan ook van harte kunnen aanbevelen aan iedereen die leuk wilt bewegen, goede oefeningen wilt doen en daarbij ook nog eens gezond gewicht wil verliezen.

Je kunt nu met korting het volledige pakket van de Vet Killer Workout bestellen voor maar €27,-.

Plaats een reactie