website statistics

Detox voor Vrouwen

Detoxen is al een lange tijd populair. Door te vasten en je lichaam volledig te “ontgiften” van afvalstoffen voel je je immers weer gezond en energiek. Maar hoe het detoxen goed aan te pakken? Je zou naar een kuuroord kunnen gaan. Dit is vaak duur en niet altijd even praktisch. Je kunt detoxen echter ook heel goed vanuit je eigen huis doen. Zo is er het programma “Detoxen voor Vrouwen”.

Over het Programma

Met het programma wordt je stap voor stap door het proces van vasten en ontgiften geloodst. Je krijgt hierbij ook tips voor wat je wel kunt eten, zoals de soorten groenten en fruit. Uiteindelijk zal je hierdoor ook langzaam aan gewicht verliezen. Omdat vrouwen en mannen andere voedselbehoeften hebben is dit detoxprogramma in het bijzonder ingericht voor het vrouwelijke geslacht. Voor mannen is een programma als 7-Daagse Detox meer geschikt.

Bij Detoxen voor Vrouwen begin je eerst met een intensieve audit, waarbij je alle gifstoffen uit je lichaam gaat afvoeren. Voeding dat giftstoffen bevat zal worden vermeden of vervangen. Tevens ga veel voeding vervangen door de inname van speciale sappen, die rijk zijn aan mineralen en de juiste vitaminen. Deze sappen zorgen er ook voor dat slechte stoffen sneller uit je lichaam kunnen worden weggevoerd, en je lichaam dus gezonder wordt.

Wat je krijgt bij bestelling

Het Detoxen voor vrouwen programma bevat onder meer een speciale “detoxgids” met daarin tips hoe je effectief kunt ontgiften en een voedingsplan. Verder wordt een receptenboek met daarin 50 gezonde gerechten bijgeleverd, zoals salades, smoothies en soepen. Een ander leuk boekje wat bij het programma zit is het actieboekje, waarin je je voortgang per dag kunt bijhouden. Tenslotte heb je na de aankoop ook toegang tot online materialen, zoals instructievideo’s en live begeleiding.

Ons Oordeel

Indien je al enige tijd probeert af te vallen maar stagneert je gewicht, dan is een detox-kuur wellicht net datgene wat je nodig hebt. Door de detoxen raakt je lichaam in een soort “reset” stand, en zal het net dit restvetten gaan aanspreken die jij kwijt wilt. Wij kunnen het principe van detoxen zeker aanraden.

Wat dat betreft bevat het programma Detox voor Vrouwen, zover wij het hebben kunnen inzien, alles wat je nodig hebt voor een succesvol detoxplan. Uiteindelijk moet je het wel zelf doen. Het is vooral een instructief programma en hierbij zul je de motivatie voor het detoxen wel uit jezelf moeten halen. Met behulp van de motivatievideo’s is dit alles prima te doen.

Het fijne aan dit programma is dat het een totaalpakket is. Dus niet alleen een receptenboek, of instructieboek, maar alles bijelkaar in een handig samengesteld programma met een goed detoxplan voor dag tot dag.

Het volledig Detox voor Vrouwen programma is nu via deze link met korting te bestellen voor maar €67,-.

Plaats een reactie