website statistics

NewFigure Clinics

Bij NewFigure Clinics gaan ze verder dan alleen een online cursus met video’s. Je wordt bij NewFigure Clinics ook daadwerkelijk bijgestaan door een arts indien je dat wilt. Samen met een specialist ga je aan de slag met je lichaam en definieer je je doelstelling. Hiervoor wordt een speciaal dieetschema opgesteld. Je wordt hierna regelmatig gecontroleerd op je gewicht en voortgang. Vervolgens wordt er bekeken of je plan moet worden aangepast.

Werking van het programma

Naast dat je het afslankprogramma van NewFigure is samenspraak met een speciale voedingsdeskundige kunt volgen, kun je er ook voor kiezen om alles puur online te doen. Het voordeel hiervan is uiteraard dat je je planning volledig zelf kunt indelen. Tevens is een puur online programma ook 20% goedkoper.

NewFigure staat een volledig gezond afslankprogramma zonder hongergevoel voor. Het doet door met speciale voeding te werken dat je wel een vol gevoel geeft maar waarmee je toch afslankt. Tevens garandeert men dat men zoveel mogelijk doet om het jojo effect te voorkomen. Hierbij is het normaal dat je nadat je het streefgewicht hebt bereikt, nog enkele weken het NewFigure programma blijft volgen. De klinieken van NewFigure zijn gevestigd in Zoetermeer en Rijswijk.

Bij NewFigure stelt men alle soorten overgewicht te kunnen behandelen, van licht overgewicht tot zwaar morbide obesitas. Ook personen met een medische aandoening die kampen met overgewicht kunnen een aangepast programma bij NewFigure volgen.

Ons Oordeel

De intake bij NewFigure is gratis. Dat is prettig, zo krijg je ook direct inzicht hoe je lichaam er voorstaat. Onder meer je BMI, vetpercentage, vochtpercentage en je cholesterol worden gemeten. Aan de hand van deze gegevens wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Dit is ideaal aangezien je dan ook het meest effectief in kort bestek kunt afvallen.

Volgers van het programma zijn over het algemeen positief over NewFigure. Hierbij wordt de verhoogde mate van contact als prettig ervaren. Veel mensen lukt het niet om alleen af te slanken, maar wanneer er persoonlijke ondersteuning is gaat het een stuk makkelijker. Als kritiekpunt wordt wel de bereikbaarheid van de fysieke locaties gegeven. Als je niet in de Randstad woonachtig bent kan dat lastig zijn.

We kunnen vooral het programma inclusief de intake en persoonlijke begeleiding aanraden. Puur het programma online volgen kan uiteraard prima, maar het onderscheidt zich niet zoveel van andere soortgelijke dieet programma’s. Ben je op zoek naar net dat beetje persoonlijke steun en motivatie, dan is NewFigure een prima oplossing. Het gehele traject komt daarbij eventueel in aanmerking voor vergoeding uit je zorgverzekering.

Je kunt je hier gratis aanmelden voor intake van NewFigure.

Plaats een reactie