website statistics

Fitcooking Fitness Receptenboek

Er wordt vaak gesproken over fitness programma’s en trainingsschema’s. Maar wat eet je nu hierbij om echt te kunnen afvallen? Hierop wil het Fitcooking Fitness Receptenboek antwoord geven. Dit boek verstrekt je de juiste voeding bij welke sport je ook beoefent om af te slanken.

Hoe werkt Fitcooking

Fitcooking Receptenboek reviewHet Fitcooking Fitness Receptenboek vindt zijn basis in het eiwitrijke dieet. Dat betekent dus dat de aangegeven gerechten veel eiwitten bevatten. Eiwitten staan er bekend om nuttig te zijn voor je spieropbouw. Daarnaast zijn ze enorm handig bij het afvallen. Eiwitten zorgen namelijk voor een voller gevoel, maar worden niet opgeslagen als overtollig vet. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld koolhydraten of verzadigde vetten. Door dus veel eiwitten te eten kun je goed blijven sporten zonder veel hongergevoel terwijl je toch afvalt.

Het receptenboek bevat maaltijden voor de verschillende momenten van de dag. Denk aan ontbijt, tussendoortjes, middag, snacks en avondeten. In dit opzicht is het een compleet receptenboek wat je door de gehele dag kunt blijven volgen.

Het boek is bedoeld voor iedereen die zijn of haar gewicht wil verminderen. Het helpt hierbij als je sport, maar dat is geen absolute voorwaarde. De gerechten zijn op zichzelf ook prima te bereiden. Het Fitcooking pakket bevat ook vegetarische recepten maar over het algemeen wordt er niet specifiek rekening gehouden met een vegetarische levensstijl. De gerechten zijn over het algemeen eenvoudig te bereiden, ook voor de beginnende thuiskok.

Ons Oordeel – Fitcooking Receptenboek Review

De recepten in het boek zijn overzichtelijk. De ingrediënten staan goed aangegeven, zowel in calorieën als in voedingswaarden. Op deze manier ben je je er direct bewust van hoeveel en wat je eet. Je krijgt bij je bestelling een fysiek boek. De recepten staan mooi afgebeeld en zijn goed beschreven. Veel gerechten zijn geïllustreerd met een mooie foto.

De ervaringen van personen die het receptenboek hebben gevolgd zijn overwegend positief. Het prettige van dit programma is dat het ook voor mensen die niet vaak koken toch heel goed te volgen is. De gerechten kun je betrekkelijk eenvoudig en snel klaarmaken.

Ook voor personen die niet per se een streng fitnessregime volgen maar zo en dan sporten of een eiwitdieet willen volgen is het een prima boek. Het Fitcooking Fitness Receptenboek is hier te bestellen voor €27.

Plaats een reactie