website statistics

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

In 50 dagen sterk afvallen met een koolhydraatarm afslankprogramma. Dat is wat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma belooft. Naast het afslanken zelf kun je volgens de samenstellers ook met dit programma meer energie krijgen met een gezonder gevoel. Al me al is de belofte dat je per week tot 2 kilo kunt afvallen. Nu is uiteraard de hamvraag: wat maakt dit programma waar? Hieronder de review met de ervaringen.

De werking van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Koolhydraatarm50dagenprogrammaZoals de benaming van het programma reeds prijsgeeft ligt de basis in een koolhydraatarm voedingspatroon. Dit plan volg je voor 50 dagen zodat je na 17 weken toch zeker 10 kilo moet kunnen afslanken. Het koolhydraatarme programma, of “KHA programma” zoals de schrijvers het ook wel noemen, neemt je in deze periode mee aan de hand door voor iedere dag praktische recepten en voedingsadviezen te geven. Het programma is overigens ook langer te volgen dan 50 dagen wanneer je hiervoor een voorkeur hebt.

Door de vetverbranding te stimuleren op de buik, billen en benen wordt daar afgevallen waar het effect ook het grootste is. Je zou door het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma dan ook relatief snel resultaat moeten kunnen zien. Hierbij maken de samenstellers wel een voorbehoud; het effect kan persoon verschillen naar gelang de leeftijd, vetpercentage en huidig gewicht.

De focus in de recepten ligt op het vermijden van snelle koolhydraten zoals suikers. Er mag nog wel iedere dag een beperkte hoeveelheid “goede” koolhydraten gegeten worden, zoals bruin brood of rijstwafels. Het programma is dus met recht koolhydraatarm, en niet geheel koolhydraatvrij. Opvallend is het aantal momenten per dag dat er wordt genuttigd, er zijn in totaal 6 eetmogelijkheden. Hierbij bestaat het schema uit 3 grote maaltijden en 3 lichtere tussendoortjes.

Inhoud van het programma

De kern van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is het ebook waarbij er tips en recepten worden gegeven die het koolhydraatarm programma ondersteunen. Het boek voorziet in 50 dagmenu’s met voor iedere dag 6 eetmomenten. Daarbij worden er voor elke week verschillende oefeningen gegeven om het afslanken eenvoudiger te maken. Tevens worden er twee bonussen bij het boek verstrekt, waaronder een ebook met tips over drinken tijdens het afslanken en pakket met boodschappenlijsten die het koolhydraatarme programma ondersteunen.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma – De ervaringen

Het basisprincipe van dit programma is het koolhydraatarm voedingspatroon. Zoals we wel vaker schrijven is dit een prima aanpak om op een verantwoorde wijze af te slanken. Dit koolhydraatarm 50 dagen programma is hier op zichzelf een prima hulpmiddel bij.

De recepten in het boek zijn lekker en vrij eenvoudig om te maken. Hierdoor is het boek ook erg geschikt voor beginnende koks. De instructies zijn uitgebreid waardoor je in feite door de bereiding wordt “geleid” en je relatief snel een mooi koolhydraatarm gerecht kun bereiden.  De recepten verschillen over de 50 dagen veel. Dit is een goed punt aangezien de methode hierdoor niet saai wordt en je altijd genoeg variatie hebt in je voedingspatroon. Soms worden ook langzame koolhydraten als volkoren brood toegestaan. Door voor deze invalshoek te kiezen is het programma zeer goed vol te houden.

Wat deze methode ook stelt is dat je niet hoeft te sporten om te kunnen afslanken. Ofschoon dit juist kan zijn, zouden we dit nooit zo sterk stellen. Beweging is niet oplossing, dat klopt, maar het wel degelijk van meerwaarde voor het afslankproces.

Je kunt het 50 dagen programma bestellen via de website. Op dit moment is het programma met een relatief aanzienlijk korting te verkrijgen. Tevens krijg je nu verschillende extra’s cadeau bij aanmelding.

Plaats een reactie